Mostre, multe mostre

Hello-hello! Campania trecută mi-am comandat de la Avon o grămadă de mostre. De fiecare dată când mă uit în catalog la parfumuri, fonduri de ten și mai ales rujuri, am senzația că le vreau pe TOATE, hi-hiii! :) Evident că nu aș avea ce face cu ele, (și nici nu are rost să arunc banii aiurea), nu aș avea când să folosesc atâtea, mai ales că momentan sunt acasă cu copilașii și mă machiez destul de rar, dar nici nu mi s-ar potrivi toate nuanțele de rujuri sau de fond de ten, așa că…trăiască mostrele! Parfumurile….au loc în dulap, nu-i problemă!! :) Mie personal îmi plac foarte mult majoritatea produselor Avon, raportul calitate-preț este unul foarte bun din punctul meu de vedere iar în ultima vreme (nu știu de ce nu am făcut-o mai repede :)) ) am testat și câteva produse din gama Luxe, mai exact un ruj și mascara de care mă declar suuuper încântată, chiar sunt extrem de faine. DSC_7090Fondurile de ten Luxe-Miracle Perfecting și Luxe-Silken Foundation îmi făceau cu ochiul de multă vreme așa că acum am avut ocazia să le testez și pe ele. Pe lângă cele două mai sus menționate am mai ales pentru testare CC cream-ul Ideal Flawless și fondul de ten din aceeași gamă. Cel mai mult mi-a plăcut fondul de ten Miracle Perfecting, chiar mi se pare miraculos :)) . Acoperă foarte bine iar aspectul tenului este cât se poate de natural, am rămas impresionată. Cred că e cel mai bun fond de ten pe care l-am folosit ( menționez faptul că nu sunt mare amatoare de fonduri de ten, prefer Cc sau Bb cream-urile și nu mi-am cumpărat fonduri de ten de la MAC, Sephora, Atelier sau alte branduri super-renumite).
mostre fond de ten Avon

Aici aveți și swatch-urile. După cum se vede, pentru cc cream-ul Ideal Flawless am ales o nuanță mult prea închisă. După ce l-am aplicat arătam ca după vreo 6 ședințe la solar, ha-haa!! Restul sunt toate apropiate de nuanța tenului meu. 20160212_143937Și acum să trecem la parfuuuuumuri ! :D Fac prima dată lista cu ele, apoi vă spun păreri despre fiecare în parte…dacă există.

  • Avon LUCK for Her pe care îl găsiți AICI, cu 87,10 ron, 50 ml
  • Outspoken by Fergie EDP AICI, cu 77,42 ron, 50 ml
  • Secret Fantasy EDP AICI, cu 29,99 ron, 50 ml
  • Christian Lacroix Ambre for Her EDP
  • Avon Sensuelle EDP AICI, cu 84,20 ron, 50 ml
  • Premiere Luxe pour Homme EDP AICI, cu 70,00 ron, 75 ml
  • Avon LUCK for Him AICI, cu 91,94 ron, 75 ml
  • Perceive for Him  AICI, cu 76,46 ron, 100 ml
  • Apă de toaletă Avon Classic for Him AICI, cu 76,46 ron, 75 ml

Încep cu cele pentru bărbați pentru că aici nu o să mă lungesc prea tare, la cele de femei însă, putem povesti mai multe :)) . Le-am mirosit și eu și soțul timp îndelungat, le-am tot dat pe mână și adulmecat și ne-am oprit asupra Perceive-ului și Avon Classic. Ambele miros bine, sunt fresh și plăcute însă nu persistă foarte mult. Aș zice că după vreo 4 ore nu se mai prea simte mirosul.

La parfumurile pentru femei, câștigătoare sunt Avon LUCK – un parfum de seară după părerea mea, puternic și seducător, Avon Sensuelle care este un parfum ușor, de zi, cu un miros foarte plăcut care mă duce cu gândul la bomboane, dulcegării, primăvară, libertate, natură, viață ( wooow!! :)) ! și Secret Fantasy, tot un parfum ușor și jucăuș care se potivește perfect cu această perioadă a anului, când natura prinde viață, când ciripitul păsărelelor și copacii înfloriți te îndeamnă să zâmbești !

În concluzie, îmi plac tare mult parfumurile, TOATE ! Îmi place faptul că prețul fiecăruia este sub 100 ron iar faptul că nu persistă foarte mult nu mă deranjează așa tare (am și câteva de “firmă” pe care am dat o căruță de bani, în comparație cu acestea), dar prefer să am muuuulte și să nu rămân cu buzunarul gol după ce îmi cumpăr un parfum. Pentru asta, parfumurile de la Avon sunt perfecte și sunt preferatele mele și mi-ar place să am întreaga lor colecție! :D

Cam atât !!! Ahhh, by the way…pentru fetele din Timișoara care vor să comande un parfum sau orice alt produs Avon, vă stau la dispoziție! Pentru comenzi putem vorbi în privat sau pe e-mail.

Vă puuuup! Vă doresc o zi bună și să mirosiți frumos! Bbye!

4 comments

  1. Bratu Gabriela says:

    Mie imi plac foarte mult cateva parfumuri de la Avon – Fleur, Sensuelle, Ultra Sexy si Christian Lacroix Nuit. Si pot spune ca persista toate ore bune pe pielea mea. Si vorba ta, nu facem gaura in buget, ca nu costa o avere. Mai ales daca le prindem la oferta (2 la 80 lei sau ceva de genul), merita!

    • Iasmy says:

      Da, au des oferte bune la parfumuri si nu numai. Ma bucur ca si tie iti plac parfumurile lor:) Treaba cu persistatul depinde de la persoana la persoana, de PH-ul pielii.

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o