Promoții și reduceri la ochelari de soare, pentru întreaga familie

Când vorbim despre ochelarii de soare nu vorbim doar despre stil, ci și despre protecție împotriva razelor solare. Acesta este motivul pentru care trebuie întotdeauna să te asiguri că ochelarii tăi de soare sunt originali. Supraexpunerea la razele ultraviolete (UV) poate cauza probleme mari ochilor, inclusiv cataracta și degenerarea corneei. Alte probleme legate de sănătatea ochilor, ca urmare a efectelor nocive ale soarelui, pot include arsuri sau excrescențe anormale pe retină, cauzând astfel vedere neclară, pierderea temporară a vederii și în cel mai rău caz, orbire.

Să nu uităm că razele UV afectează și ochii copiilor, deoarece corneea, cristalinul și umoarea apoasă sunt mai transparente la copii decât la adulți. Astfel, mai multă lumină ajunge la nivelul retinei și pot apărea arsuri și leziuni. Copiii trebuie să poarte întotdeauna ochelari de soare atunci când se joacă sau se plimbă în aer liber.

Dacă vrei să achiziționezi ochelari de soare 100% originali, de la branduri de renume precum Ray Ban sau Polaroid, la prețuri accesibile,  profită de promoțiile de mai jos :

Promoție ochelari de soare stil Cat Eye

În perioada 15 iunie – 21 iunie 2016, pe Conga.ro poți achiziționa ochelari de soare stil Cat Eye la prețuri reduse cu 25%. În plus, vei beneficia de transport gratuit.

Vezi toate modelele de ochelari de soare stil Cat Eye aici: http://www.conga.ro/ochelari-de-soare/filtre/stil-rama-cat-eye .

Alege perechea de ochelari preferată și adaugă codul promo „CATEYE25” în rubrica „Observații” din coșul de comandă.

Promoție ochelari de soare stil Aviator

Modele de ochelari Aviator

În perioada 22 iunie – 28 iunie 2016, pe Conga.ro poți achiziționa ochelari de soare stil Aviator la prețuri reduse cu 25%. În plus, vei beneficia de Transport Gratuit.

Vezi toate modelele de ochelari de soare stil Aviator aici: http://www.conga.ro/ochelari-de-soare/filtre/stil-rama-aviator .

Alege perechea de ochelari preferată și adaugă codul promo „AVIATOR25” în rubrica „Observații” din coșul de comandă.

Promoție ochelari de soare polarizați pentru copii

Ochelari de soare polarizati pentru copii

Ochelari de soare polarizati pentru copii

În perioada 29 iunie – 5 iulie 2016, pe Conga.ro, la fiecare achiziție a 2 perechi de ochelari de soare polarizați pentru copii, primeși 25% reducere și un Frisbee Cadou.

Vezi toate modelele de ochelari de soare polarizați pentru copii aici: http://www.conga.ro/ochelari-de-soare/filtre/tip-lentila-polarizata/model-copii .

Alege perechile de ochelari de soare preferate și adaugă codul promo „KIDS25” în rubrica „Observații” din coșul de comandă.

Căteva recomandări care îți vor fi de folos atunci când intenționezi să achiziționezi o pereche de ochelari de soare:

  • Investește în ochelari de soare de calitate, care blochează până la 99% sau 100% din radiațiile UVA, UVB și 75-90% din lumina solară vizibilă.
  • Lentilele gri reduc intensitatea luminii, fără a schimba culoarea lumii din jurul tău, fiind astfel și o alegere mai naturală. Lentilele roz au efect relaxant. Lentilele verzi sunt odihnitoare și sunt indicate persoanelor care au probleme cu vederea de aproape. Lentilele maro oferă o bună protecție UV, culoarea fiind adesea preferată de purtătorii miopi.
  • Ca să te asiguri că achiziționezi ochelari de soare originali, apelează la distribuitori locali autorizați, cu vechime pe piață.
  • Dacă achiziționezi online ochelari de soare, caută pe site un certificat de conformitate sau cere o copie, pentru a avea dovada că acel magazin online este autorizat și vinde produse originale. Exemplu: http://www.conga.ro/article–declaratii-de-conformitate–1949.html

 

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o