Siguranța copilului tău e cea mai importantă

Siguranța copilului tău este de departe cea mai importantă, nu-i așa? Gândește-te câtă bucurie există în inima unei femei în momentul în care află că este însărcinată. Din acea clipă lucrurile se schimbă radical. Începi să ai mai mare grijă de tine, să mănânci mai sănătos și să devii mai atentă din toate punctele de vedere, știind că în tine crește o nouă viață. Nouă luni de zile încerci să îi oferi tot ce e mai bun, să îl protejezi…și vei încerca să faci asta toată viața ta, chiar dacă, la un moment dat, copilul tău nu va mai fi…chiar un copil.

Cât este mic însă, asigură-te că îi oferi siguranță maximă din toate punctele de vedere. Un aspect foarte important al siguranței copilului tău este reprezentat de scaunul auto pe care îl folosești pentru a îl transporta pe cel mic. Căutând zilele trecute pe net scaune auto copii (pentru că o dată cu venirea noului membru al familiei, urmează în mod firesc achiziționarea celui de-al doilea scaun auto) am ajuns pe site-ul celor de la Coletto unde am găsit o gamă variată de scaune auto și am ales viitorul nostru scăunel: scaun auto Vento cu ISOFIX si Top-Tehter 0-25 kg Bej Coletto.

 

vento_bej1 (1)

L-am ales pe acesta pentru că ne satisface toate nevoile și vi-l recomand și vouă, dacă sunteți în căutarea unuia. În primul rând mă interesa un scaun în care să pot pune copilul încă de foarte micuț (două luni are juniorul nostru), iar acesta se poate folosi de la naștere până la aproximativ 6 ani. Este foarte stabil și sigur datorită faptului că centurile au sistem de prindere în 5 puncte. Foarte important pentru noi, care mergem în concedii cu mașina cu copiii, este ca aceștia să poată dormi într-o poziție cât mai comfortabilă. Spătarul acestui scaun prezintă 4 poziții de reglare, de la pozitia de drum până la cea de somn. Centurile sunt reglabile pe înălțime iar instalarea scaunului în mașină se face rapid și în conditii de siguranță în ISOFIX-ul mașinii. 

Îmi place în mod deosebit culoarea scaunului, design-ul modern și sportiv și faptul că tapițeria este confecționată dintr-un material moale și plăcut la atingere ce lasă pielea bebelușului să respire, tapițeria fiind detașabilă și usor de spălat.

Scaunul auto Vento are partea laterală armată care oferă protecție maximă în cazul coliziunilor laterale. Scaunele din grupa 0 (0-13 kg-de la 0 luni până la 9 luni) se folosesc astfel: instalați scaunul auto în autovehicul cu ajutorul centurii mașinii, cu spatele la direcția de mers, apoi prindeți copilul cu centura de siguranță a scaunului auto. Atenție!!! Sistemul isofix se utilizează doar când scaunul este montat cu fața la direcția de mers, începând cu grupa I (9-18 kg).

 

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o