Manichiură fructată de vară. Nail Inspiration #2

Bună, dragilor! Pentru azi am pregătit o selecție foarte drăguță de manichiură fructară de vară ! Ador unghiuțele frumoase și mai ales în ton cu sezonul. Cine nu iubește vara și fructele ei proaspete? Mie îmi plac până și pe unghii :X .

Manichiura cu fructe de vară oferă un aspect unic și deosebit. Fructele de vară, cum ar fi lubenița, reprezintă simboluri ale sezonului estival, aducând prospețime și veselie. Dacă alegi o manichiură cu fructe de vară, vei atrage privirile și vei ieși în evidență cu unghii frumos decorate și pline de culoare. După pozele care urmează aș putea spune că lubenița îmi place cel mai mult. Îmi place atât culoarea roșie cât și cea verde. Îmi plac purtate separat dar și împreună pe unghii. Și combinația de roz cu verde dă bine în cazul lubeniței :D, fie că e roz pal sau roz intens! Puteți să le combinați cum vreți și cum vă place! Delicioasa lubeniță, dă o notă jucăușă și vibrantă aspectului unghiilor noastre!

manichiură fructată de vară
manichiură fructată de vară

Culorile vibrante de verde și roșu sau roz se combină perfect și creează o atmosferă veselă și estivală. Această manichiură fructată de vară reprezintă o alegere excelentă pentru orice ocazie, de la plajă la petreceri în aer liber, aducând un strop de culoare și veselie.

Următorul fruct asupra căruia m-am oprit, al 2-lea în topul preferințelor, este exoticul kiwi. Manichiura fructată de vară cu fructe de kiwi este o opțiune revigorantă și îndrăzneață. Îmi place la nebunie galbenul de pe unghiile din prima poză cu kiwi. Se potrivește perfect cu verdele de pe inelar, ador rezultatul care s-a obținut!

Adoooor!!!
Și nude-ul acesta este fain, dacă nu vreți galben intens

Următoarele poze de unghiuțe sunt cu fruct de papaya și citrice (lămâie, lime și portocală). Păstrăm aceleași culori vibrante, de vară!

manichiură fructată de vară

Aceasta a fost selecția pentru azi, sper că v-a plăcut! Pozele sunt de pe Pinterest! Găsiți acolo inspirație pentru toate gusturile.

Să aveți unghiuțe frumoase și fructate vara aceasta! Vă puup! @};- :*

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o