Prima comandă în calitate de reprezentant Avon

Bună, dragilor! Prima comandă în calitate de reprezentant Avon a fost plasată și livrată! Da, de curând am devenit reprezentant! De prin liceu mi-am tot dorit să mă înscriu, dar am amânat pe motiv că nu am timp să mă ocup, nu am cliente, nu vreau să  comand la fiecare campanie doar de dragul de a comanda și a strica bani și motive pot să mai găsesc, dacă insist. Aveam de la cine să comand când îmi trebuia una-alta, dar totuși am hotărât să fac pasul acesta și probabil nu îl voi regreta. Am plasat prima comandă acum o săptămână.  Iată și produsele:cats

Creion corector din gama Color Trend-Perfect and Hide nuanța medium, spumant de baie cu miros de violetă, două rujuri  tot din gama Color Trend, nuantele Cappuccino și Lolita, contur lichid pentru ochi Mega Effects care este un tuș foarte ușor de folosit, îmi place că mă descurc bine cu el, imediat trasez codițele  :D și tot în această primă comandă pe care am făcut-o, a intrat si setul  Planet Spa pentru voi, de la concursul aniversar, doi ani de existentă al blogului. Dacă nu v-ați înscris încă, o puteți face aici, respectând toate cerințele.

pag2Am fost plăcut surprinsă când am ajuns acasă de la poștă cu coletul, să văd că am primit cadou de înscriere ca reprezentant, produsele de mai sus. Oja este nunața Coral Reef, rimelurile- Super Shock si Avon Full, iar crema de corp este din gama Avon Naturals, cu miros plăcut de trandafir și ciocolată!

Deci, da sunt reprezentant Avon în Timișoara și dacă vreți vreodată să comandați produse Avon și nu aveți persoană de contact, vă stau la dispoziție!Îmi puteți scrie la adresa de e-mail [email protected] sau îmi puteți lăsa un mesaj pe Facebook, cum vă vine mai bine. Sunt oferte foarte tentante de sărbători, seturi la preț redus, accesorii și decorațiuni pentru Crăciun și nu numai.

Vă pup și vă mai aștept! Pe data viitoare! Să aveți o zi frumoasă  @};- !

3 comments

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o