Mască de păr Happy Professional

Dragile mele, astăzi vorbim despre păr! A trecut ceva vreme de când mi-am răsfățat ultima dată podoaba cu o mască de păr. Cele homemade cu ulei, gălbenuș, miere și mai știu eu ce, nu îmi plac (deși vă spun din proprie experiență că sunt bune pentru că se ținea mami de mine să îmi fac săptămânal când eram în liceu), mi se par prea culinare combinațiile pentru a le pune în cap, ha-haaa :)) , însă foloseam într-o vreme mască de păr cu placentă de la Kallos. Nu mi-am mai luat, am zis că e suficient să folosesc spray pentru descurcarea părului. A picat la fix această mască primită pentru testare, tocmai mi-am dat seama că părul meu avea nevoie de mai multă îngrijire.

Masca de par Happy Professional

Masca de par Happy Professional


Folosesc această mască de fiecare dată după ce îmi spăl părul. Aplic așa cum scrie pe ambalaj, o cantitate suficientă de produs pe părul umed și masez timp de două minute.  Clătesc apoi, folosindu-mi mâna pe post de pieptene pentru a descurca părul. Lasă o senzație tare plăcută, părul devine moale, mătăsos, frumos mirositor și cred că este fericit și mulțumit de tratament, pentru că per total se observă o îmbunătățire a aspectului părului meu.

Happy masca profesionala pentru par

Happy masca profesionala pentru par

Masca par Happy

Masca par Happy

Îmi place această mască, cu siguranță o voi cumpăra. Este fabricată în Spania însă importatorul în România este Triodeluxe Cosmetics SRL. Prețul unui flacon este de 16 ron,  eu spun că își merită banii și vi-o recomand. O găsiți aici și dacă o încercați, cu siguranță o să vă facă părul mai fericit :) .

Vă pup și aștept cu drag comentariile voastre! :*:*  Să aveți o zi frumoasă!

 

 

 

4 comments

    • Iasmy says:

      Si eu cred că o să folosesc mască de păr în loc de balsam pe viitor. O folosesc pe aceasta până mă plictisesc de ea și apoi mai încerc și altceva :) .

    • Iasmy says:

      Ai putea sa ii dai o sansa, mie chiar imi place mult, imediat o si termin :)) Miroase placut si totusi destul de discret, nu stiu sa iti descriu mai bine mirosul……:) Te pup!

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o