Gel de duș cu lăptișor de matcă-Apidermin

Dragile mele, astăzi vă vorbesc despre un gel de duș cu ingrediente cât se poate de naturale și de benefice pentru piele. Trebuie să recunosc faptul că atunci când am primit acest gel de duș cu lăptișor de matcă-Apidermin nu am fost foarte încântată și nerăbdătoare să îl încerc, însă până la urmă i-a venit și lui rândul și acum îl folosesc cu plăcere.

Gel de duș cu lăptișor de matcă-Apidermin

Gel de duș cu lăptișor de matcă-Apidermin

Gelul de duș cu lăptișor de matcă-Apidermin este un produs al Complexului Apicol Veceslav Harnaj, un lider al industriei apicole românești care dorește să transmită întregii lumi beneficiile mierii și al produselor derivate.

Ingrediente gel de dus Apidermin

Ingrediente gel de dus Apidermin

Răsfățul apicosmetic pentru duș Apidermin reunește curățarea profundă a propolisului cu proprietățile antirid ale lăptișorului de matcă ajutat în lupta împotriva îmbătrânirii timpurii a pielii de uleiul de nuci de macadamia. Pielea este menținută mereu tânără de lăptișorul de matcă și uleiul de nuci de macadamia. Lăptișorul de matcă este o hrană regală, complex de vitamine, cel mai puternic aliat natural în lupta împotriva ridurilor ce hidratează pielea și stimulează regenerarea celulelor. Uleiul de nuci de macadamia, cu un înalt nivel de antioxidanți, bogat în Omega 7 este un supliment antirid alături de lăptișorul de matcă. Fiind repede absorbit de piele, uleiul de nuci de macadamia lasă senzație de catifelare a pielii imediat după duș. 

În concluzie, îmi place acest gel de duș în primul rând pentru faptul că ingredientele sunt cât se poate de naturale, derivate ale mierii de albine. Odată aplicat pe buretele de duș face multă spumă, deci nu este necesară  o cantitate mare de produs. Mirosul, este din punctul meu de vedere foarte plăcut pentru un produs atât de natural, un miros proaspăt-dulceag, care te duce cu gândul la miere și produsele derivate. Nu are mirosul gelurilor de duș clasice, acesta este special. După folosirea acestui gel de duș, pielea rămâne plăcută la atingere, fină și delicată.

Dacă vă doriți un gel de duș cât mai natural, care să curețe bine, să lase pielea catifelată dar care să nu aibă neapărat mirosul clasic și puternic al altor produse de pe piață cu care suntem deja obișnuite (care miros frumos dar parcă se simt toate chimicalele din ele în același timp) acordați o șansă acestui gel de duș cu lăptișor de matcă-Apidermin. S-ar putea să aveți o surpriză plăcută!

Bye-bye! Ne auzim data viitoare! :)

3 comments

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o