Produsele Avon comandate în campania 01/2015

Bună, dragile mele! Am rămas puțin în urmă cu postările, de vreme ce vă vorbesc acum despre produsele Avon comandate în campania 01/2015 și în două zile urmează să pun o nouă comandă, din catalogul 02. Da’ nu-i bai, tot mai bine-i mai târziu decât niciodată :) . Haideți să-i dăm drumul, să vedeți despre ce produse e vorba! Enjoy!Produse Avon din Campania 012015

Spray-urile de corp Avon Naturals sunt preferatele mele ( îmi place să le folosesc mai ales vara, când e cald; mă dau cu ele de câte ori simt nevoia, să mă răcoresc, ha-ha!)  însă a trecut ceva vreme de când l-am terminat pe ultimul, așa că era momentul pentru unul nou. L-am ales pe cel cu aromă de rodie și mango. La fel și spray-ul răcoritor pentru picioare Citrus Mint îmi place tare mult. Tot vara e fain să îl folosești însă pe acesta l-am luat din broșura de reprezentant la un super preț de 5,99 Ron. În mod normal, prețul lui e undeva între 10-15 Ron. Balsamul multifuncțional cu miere îmi făcea cu ochiul de multă vreme și pentru că iarna am probleme cu buzele uscate, am zis să îl încerc. Mi se pare că își face treaba, îl aplic de obicei seara, înainte de culcare și buzele arată mult mai bine. Am mai ales un parfumel de 30 ml, Vibrant Fruity care mi-a plăcut tare mult, mirosindu-l în catalog. E fresh-fructat, potrivit pentru a fi purtat ziua, e ușor și discret.

Creion corector pentru manichiura si Oja Mandarin Avon

Creion corector pentru manichiura si Oja Mandarin Avon

Pentru că îmi fac unghiile acasă și nu la salon, iar de cele mai multe ori în mare grabă pentru a nu fi văzută de micuțul Picasso care s-ar bucura tare mult să picteze măcar puțin cu ojele mele, mi-am luat și acest creion pentru corectarea manichiurii. L-am folosit de două ori de atunci și mi se pare că s-a uzat cam repede…ce-i drept am cam dat-o-n bară cu manichiura, mai mult pe lângă. E bine că îl pot îmbiba în acetonă și tot își face treaba bine. E util oricum. Și pentru el (creionul, ha-ha!), am luat și o ojă! Pâi se putea? Tot la reducere din broșura de reprezentant, nuanța Mandarin Magic. E sclipicioasă și nu acoperă foarte bine, dar știam asta, mi-am dat seama dinainte de a o comanda. O folosesc peste ojele mele portocalii sau galbene pentru că oricum de cele mai multe ori simt că o manichiură nu este completă fără sclipici :D .

Cam astea au fost produsele din prima campanie Avon a acestui an. Sper că v-a plăcut postarea și vă ajută părerile și informațiile mele despre produse. Vă pup cu drag și aștept comentariile voastre! Să aveți o zi frumoasă!

6 comments

  1. LunaNoua says:

    Spray-ul cu mango si rodie este si preferatul meu, alaturi de cel cu gardenie si crin :)
    In schimb mi-am tot dorit sa incerc apa de toaleta si tot n-am mai apucat. Dar vine vremea lui odata cu vara toropitoare cand nu poti purta parfumuri prea grele.

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o