Încălțăminte pentru sezonul rece – câteva idei

Bună dragilor! Astăzi la rubrica Fashion Friday m-am gândit să vorbim despre încălțăminte, mai exact despre încălțăminte pentru sezonul rece. Deși în ultimele 2 săptămâni soarele ne-a încântat destul de mult cu prezența sa, iarna este tot mai aproape și frigul se întețește pe zi ce trece. De aceea cred că este bine să ne pregătim din timp încălțămintea pentru sezonul ce urmează.

Probabil v-am mai spus în alte articole că îmi place să urmăresc constant magazinele online, în special pe cele cu haine și pantofi. Chiar dacă cumpăr numai atunci când chiar am nevoie de ceva, îmi place să fiu la curent cu noutățile.

La capitolul ghete pentru iarnă nu stau atât de bine, în sensul că cele pe care le am acum sunt prea înalte și elegante (le port doar când ies în oraș pe undeva și doar dacă nu conduc eu mașina pentru că am nevoie de încălțăminte comodă la condus). De aceea îmi doresc pentru această iarnă niște ghetuțe sport comode, impermeabile, călduroase și cu talpa cât mai subțire! Am început să caut online la magazinele mele preferate și am găsit lucruri foarte drăguțe pe care vreau să vi le arăt și vouă.

Primele două modele de ghete asupra cărora m-am oprit sunt de la Decathlon, mai exact marca Quechua. Îmi plac majoritatea produselor lor, de la îmbrăcăminte sportivă la încăltăminte și tot felul de accesorii sau echipamente sportive.

Îmi place la acest prim model ales faptul că are blăniță, sunt joase și conform descrierii de pe site sunt și impermeabile. “Călduroase şi impermeabile, cu talpă snowcontact din cauciuc, pentru aderenţă bună. Asigură confort în timpul drumeției pe zăpadă bătătorită.” Un plus pentru mine este faptul că sunt ușoare, mărimea 36 cântărește 614 gr. Prețul este unul foarte bun, costă 109,99 lei. Sunt disponibile pe negru sau kaki. Le puteți găsi aici.

încălțăminte pentru sezonul rece
încălțăminte pentru sezonul rece

Cel de-al doilea model tot de la Decathlon seamănă destul de bine cu primul, doar că aceste ghete au talpa puțin mai înaltă. La fel ca și cele dinaintea lor, sunt călduroase şi impermeabile, cu talpă snowcontact din cauciuc. Acest model cântărește 836 gr indiferent de mărime. Este disponibil pe mai multe culori: kaki cenușiu/ kaki cenușiu, scorțișoară/ albastru negru, gri furtună/ gri deschis și albastru negru/ albastru negru (denumirile nuanțelor sunt exact cele de pe site). Prețul acestui model este de 219,99 lei și le puteți găsi aici.

încălțăminte pentru sezonul rece

Mergem mai departe cu niște ghete roșii tare drăguțe de pe site-ul depurtat.ro! Acestea au un mic toculeț de 4 cm și sunt confecționate din piele eco. În descriere ni se spune faptul că sunt îmblănite chiar dacă din pozele de pe site nu prea reiese acest lucru. Prețul este de 109 lei. Disponibile pe culorile: alb, negru, roșu, galben/ negru și alb/ negru. Le găsiți aici.

Următoarele ghete care mi-au atras atenția sunt în nuanța camel și sunt confecționate din piele naturală, îmblănite în interior. Talpa are o înălțime de 3 cm. Prețul actual este de 159 lei redus de la 209 lei. Le găsiți aici.

Cea de-a 5-a pereche de ghete de azi este confecționată tot din piele naturală iar interiorul este îmblănit. Înălțimea tălpii este de 3 cm. Sunt disponibile următoarele culori: alb/ bleumarin, bleumarin, negru și bej. Prețul este de 145 lei. Se găsesc aici.

încălțăminte pentru sezonul rece

Deși nu îmi place pentru iarnă încălțămintea din piele întoarsă, nu am putut să nu mă opresc asupra acestor ghete FLAVIA PASSINI. Pe site scrie că sunt gri, eu le văd maro toată ziua. Interiorul este suuuper îmblănit, doar uitându-mă la poză mi se face cald la picioare :)) . Acest model are închidere cu fermoar. Înălțimea la călcâi este de 3,5 cm iar greutatea de 558 gr. Prețul cu reducere este de 245 lei, cel inițial a fost 319 lei. Le puteți găsi aici.

încălțăminte pentru sezonul rece

Ce spuneam? Că nu îmi plac modelele din piele întoarsă?! Pâi îmi place cum arată doar că tot timpul am impresia că se vor uda în interior iarna de la zăpadă. De data aceasta m-am oprit asupra unor ghete sau mai de grabă cizme le-aș numi eu, marca RIEKER. Blană la interior au destulă și acestea, se observă ușor din poze. Talpa mi se pare ok pentru că este joasă și automat am văzut un plus pentru că sunt comode și ușor de purtat/ condus cu ele în picioare. Înălțimea la călcâi este de 4 cm, iar greutatea de 394 gr. Se închid cu fermoar lateral. Prețul este de 279 lei, redus de la 349 lei! Se găsesc pe site, aici.

Ultimul model dar nu cel din urmă (cum îmi place mie să spun) este o pereche de ghete bleumarin cu vârf ușor ascuțit. Aceste ghete au un design inedit îmbinând prin cusături delicate pielea naturală ușor lucioasă cu pielea naturală întoarsă, catifelată. Se închid cu șireturi în față și fermoar în lateral. Prețul este de 248,19 lei, redus de la 339,99 lei. Se găsesc aici.

Cam aceasta a fost vânătoarea mea online de încălțăminte pentru sezonul rece. Urmează să pun în balanță plusurile și minusurile fiecărei perechi și să fac o alegere.

Voi ce fel de ghete/ cizme purtați iarna? Ce recomandări aveți? Care dintre modele de astăzi v-au plăcut mai mult? Vă pup cu drag și vă doresc o viitoare iarnă cât mai frumoasă și călduroasă în ghetuțele voastre! :)

Pe data viitoare!

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o