1 Martie Mărţişor

La mulţi ani de 1 Martie tuturor fetelor şi femeilor! :) Vă doresc să aveţi o primăvară frumoasă, plină de flori, zile însorite şi multe bucurii.

page k

La noi primăvara asta vine cu un minunat cadou, băieţelul nostru drag, peste mai puţin de două luni.

Aşteptăm cu mare nerăbdare să îl vedem şi să îl plimbăm prin frumuseţea naturii trezită la viaţă cu copaci înfloriţi, miros de floricele şi ciripit de păsărele  @};-  .

Soţul meu iubit m-a surprins încă de dimineaţă cu un mărţişor broşă tare frumos iar mai spre dupămasă am primit o floricică veselă de la Lala, mătuşa mea dragă.

Vă las acum cu pozele si cu un mesaj pe care mi l-a arătat o prietenă şi mi-a plăcut foarte mult; un mesaj de la bărbaţi pentru femei ( e cam lung, dar merită citit).

 

Pentru toţi nervii, pentru tot stresul, pentru toate zâmbetele, pentru că porţi tocuri, pentru că faci sport, pentru parfumul tău, pentru că nu bei mai deloc şi… când o faci, o faci discret, în stilul tău, pentru că nu ai nicio treabă cu fotbalul dar ştii că în seara asta e meciul Steaua-Barcelona doar pentru că nouă ne place, pentru că eşti sarcastică, pentru glumele tale, pentru că eşti deşteaptă, pentru că citeşti, pentru că ne suporţi când ne purtăm ca nişte copii, pentru că umbli la braţul nostru, pentru că eşti sensibiloasă, pentru că ne distrezi când te enervezi, pentru că, chiar dacă nu ai voce ştii să cânţi, pentru modul în care conduci, pentru că te abţii să mănânci dulciuri deşi ştim cât de mult îţi doreşti, pentru că ai pijamale cu personalitate, pentru că eşti frumoasă, pentru că eşti discretă, pentru că înjuri când eşti în intimitate, pentru că, din când în când, mai sforăi când dormi şi noi te privim, pentru toate genţile tale sofisticate şi interminabile, pentru rujul tău fin, pentru că ai multe umeraşe, pentru că îţi îngrijeşti de fiecare dată unghiile, pentru că mereu ai gumă de mestecat la tine, pentru că ne laşi să câştigăm la jocuri, pentru că nu ne laşi să ne facem de râs în oraş când exagerăm cu băutura, pentru că porţi ceas, pentru că ne cumperi bere vara când stăm la plajă, pentru că te lauzi cu noi prietenelor tale, pentru că faci nenumărate duşuri zilnic, pentru că stai cu fruntea sus, pentru mâna ta care ne mângăie, pentru visele tale măreţe, pentru sex, pentru că ne calmezi când nu mai reuşim să ne calmăm singuri, pentru mâncarea pe care ne-o faci cu drag care concurează cu orice restaurant, pentru pielea ta fină, pentru că ai laptopul colorat, pentru că iubeşti animalele, pentru că iţi iubeşti cariera, pentru că ne oferi fericire .. noi, bărbaţii, îţi mulţumim! La mulţi ani, femeie!

Vă place mesajul? Voi ce aţi primit azi de 1 martie ?

Vă pup ! Pe data viitoare.

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o