Emulsie Antivergeturi-Me&Mom

Hei, dragilor! Pentru că folosesc această emulsie antivergeturi-Me&Mom încă de când am aflat că sunt însărcinată  și mi-am format o părere destul de clară până acum, a venit momentul ca astăzi să vorbim despre ea. Sarcina trecută am folosit altceva (Palmers Cocoa Butter Formula Massage Lotion for Strech Marks) de care am fost mulțumită și care m-a ajutat să trec de prima sarcină fără urme vizibile, doar că la Palmers nu îmi plăcea faptul că nu intra destul de bine și de repede în piele, lăsând o senzație uleioasă pentru mult timp.

Emulsie Antivergeturi-Me&Mom

Emulsie Antivergeturi-Me&Mom

Nu știam exact ce cremă să aleg de data asta însă o prietenă care era și ea însărcinată  și folosea deja Me&Mom de la Cosmetic Plant mi-a spus că ei îi place și îi face bine și mi-a făcut și mie cadou una, pentru că își comandase mai multe (mulțumeeesc, Adri).

Descrierea oficială a produsului: O viitoare mămică trebuie să își îngrijească corpul în mod special, deoarece din cauza ruperii fibrelor de colagen și elastină pot aparea vergeturile. Chiar dacă acestea nu provoacă durere, prezența lor este inestetică. Pentru a preveni apariția acestora, este recomandat a se masa abdomenul, fesele, coapsele și sânii, încă din primele luni de sarcină. Emulsia antivergeturi Me & Mom de la Cosmetic Plant favorizează circulatia sanguină și stimulează regenerarea celulară. Vitaminele A, E și pantenolul hrănesc și hidratează tegumentul. Elastina și colagenul, alături de extractele de gălbenele, mușețel și pătlagină, sporesc elasticitatea epidermei, riscul apariției vergeturilor fiind semnificativ diminuat.

Compoziție: vitamina A, vitamina E, pantenol, elastină, colagen, extract de gălbenele, extract de mușețel, extract de pătlagină. 

Efecte: previne apariția vergeturilor, hidratează, sporește elasticitatea. 

Se aplică de două ori pe zi pe pielea curată și se masează ușor până la absorbția completă. 

Ce îmi place mie cel mai mult la această emulsie este faptul că intră repede în piele și nu lasă acea senzație de piele uleioasă după folosire. Are o consistență ușoară fiind ușor lichidă și de aceea se absoarbe repede. Mirosul este foarte discret spre inexistent, deci dacă aveți probleme cu mirosurile în sarcină, din acest punct de vedere nu trebuie să vă faceți griji. Este indicată folosirea ei și după naștere, pentru o perioadă de două-trei luni.

Până acum nu am sesizat nicio vergetură ( cred că și moștenirea genetică e bună :P ) totul e sub control și sper să rămână așa până la sfârșit. Aahh, trebuie neapărat să mărturisesc faptul că nici măcar nu am folosit-o regulat, doar ocazional…când îmi aminteam/aveam chef! :D Da, știu!! Rușinică!!!

Prețul produsului este mai mult decât bun- 11,59 ron pentru 200 ml de produs.

Recomand cu drag această cremă pentru viitoarele mămici care vor să aibe grijă de pielea lor și să treacă prin sarcină fără urme pe piele. Sper că v-a fost de ajutor părerea mea, pentru a lua o hotărâre în privința cremei pe care să o folosiți.

V-am pupat, ne auzim data viitoare!!!

2 comments

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o