Fond de ten pe bază de apă – Advanced Liquid Finish SPF 15

Bună, dragile mele! M-am gândit să revenim astăzi puțin în zona de beauty (nu știu la voi cum este dar la mine în această perioadă post-pandemie, predominantă este tot bucătăria și satisfacerea poftelor culinare ale băieților mei, dat fiind faptul că încă suntem toți acasă cât e ziua de lungă), și să vorbim despre un fond de ten pe bază de apă – Advanced Liquid Finish SPF 15, produs pe care eu îl folosesc de mai bine de 3 ani de zile.

O să începem cu descrierea oficială a produsului, așa cum aparea ea pe site-ul producătorului, apoi o să vă vorbesc eu despre acest fond de ten, din perspectiva mea personală.

Descrierea produsului : Oferind o frumoasă finalizare mată, Nu Colour Advanced Liquid Finish SPF 15 extinde beneficiile anti-îmbătrânire și vă reîntinerește înfățișarea. Atunci când aplicați produsul, acesta ajută la reducerea aspectului liniilor fine și al ridurilor. Folosiți Nu Colour Advanced Liquid Finish în fiecare zi, urmând regimul pielii dumneavoastră zilnic anti-îmbătrânire pentru un ten cu aspect strălucitor, ireproșabil și mai tineresc.

BENEFICII:

  • Disponibil în 7 nuanțe excelente
  • Conține ingrediente anti-îmbătrânire dovedite că ajută la reducerea apariției liniilor fine și a ridurilor, și ajută la întărirea aspectului pielii lăsate.
  • Formulat cu antioxidanți, contribuie la protecția celulelor pielii
  • Include ingrediente care reflectă lumina, oferind o luminozitate sănătoasă și radiantă
  • Oferă acoperire medie pentru un finisaj mat și ireproșabil, reducând înroșirea pielii și aspectul fad.
Fond de ten pe bază de apă Advanced Liquid Finish SPF 15

Fond de ten pe bază de apă

Încă de la început, de când m-am apucat eu să mă machiez, în adolescență, am avut un soi de problemă cu fondurile de ten pentru că nu îmi plăcea consistența lor, nu îmi plăcea să le port pe față. Am testat multe fonduri de ten dar nu prea mă înțelegeam cu niciunul. Am hotărât să merg o vreme pe varianta de CC/ BB cream-uri pentru că erau singurele care aveau consistență ușoară și îmi plăceau, nu simțeam fața încărcată când le purtam. În tot acest timp însă, am continuat căutarea unui fond de ten care să mă mulțumească și să fie potrivit pentru tenul meu. Era o căutare lentă, pentru că găsisem un produs CC-cream pe care să îl folosesc, deci nu mă grăbeam. Am citit în acea perioadă multe review-uri despre fonduri de ten, am căutat pe toate site-urile care mi-au ieșit în cale tot felul de informații și păreri, am studiat ingredientele multor fonduri de ten, și câte și mai câte detalii de tot felul.

Într-o bună zi, în 2017 am mers la o prezentare de produse dermato-cosmetice. Acolo erau expuse multe produse începând de la creme de față și corp, măști, farduri și evident, fonduri de ten! Nu am fost prea încrezătoare, am zis că deh, la câte am încercat doar n-o să fie tocmai aici fondul meu de ten ideal, pentru că nu aveau o gamă variată de fonduri de ten, aveau un singur tip de CC-cream și unul de fond de ten, fiecare disponibile în mai multe nuanțe.

Am încercat totuși fondul lor de ten, prima dată am aplicat pe mână, apoi fetele de acolo, super drăguțe au zis că îl pot aplica pe față dacă vreau. Am luat o oglindă și m-am dat la o parte pentru a îl testa. Am aplicat nuanța potrivită pentru tenul meu, apoi m-am uitat în oglindă șiiii…arăta foarte bine. Mare mi-a fost surprinderea când mi-am dat seama că nu îmi simțeam tenul încărcat! :) Una din fetele de acolo a venit la mine să mă întrebe cum este fondul de ten, iar eu am zis doar: OK, îmi place că are consistență ușoară! Eram fericită dar aveam presimțirea că în timp, o să simt că și acest fond de ten, este la fel de “greu” pe față, precum toate celelalte pe care le încercasem de-a lungul anilor. Fata a fost drăguță și mi-a pus într-un recipient niște fond de ten și mi-a zis: Uite o mostră pentru acasă, să vezi cum o să ți se pară când îl aplici a 2-a oară!

Între timp am mai aflat despre acest fond de ten că este pe bază de apă (se dizolvă complet în apă), că nu conține ulei (acest lucru este foarte important pentru că astfel porii pot să respire), conține ingrediente anti-îmbătrânire, conține antioxidanți și are acoperire medie. Recipientul are 30 ml și este din sticlă.

A doua zi dimineața, am aplicat iar fondul de ten și DA, îmi plăcea! ;)) La scurt timp după asta, am comandat fondul de ten și de atunci el este THE ONE FOR ME! Nu folosesc fond de ten în fiecare zi, dar când ies din casă, el vine cu mine :)) . Un sigur lucru am observat că mă deranjează, dacă îl aplic prea aproape de zona ochilor, pe parcursul zilei la un moment dat simt că mă ustură puțin ochii. Dar având în vedere faptul că multe alte fonduri de ten încercate au avut aceeași “problemă”, pot trece ușor peste acest aspect, nu este atât de esențial. Nu mă apropii prea tare de ochi, și atunci totul este bine.

Cam asta a fost povestea noastră și de mult am vrut să v-o împărtășesc. Sunt curioasă ce fonduri de ten folosiți voi și ce experiențe ați avut cu fondurile de ten. Ați încercat vreun fond de ten pe bază de apă? Cum vi se par? Sincer, părerea mea este că de aici vine și textura ușoară și plăcută la purtare a fondurilor de ten de acest gen.

Vă pup cu drag, pe data viitoare!! :*

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o