Trash it #1

Bună fetelor! Dacă e luni, să începem săptămâna în forță, cu o postare, pentru că în weekend nu am reușit să-i dau de capăt. Niciodată nu am stat să fac poze la produse terminate sau expirate ce urmau să ajungă la coșul de gunoi, însă am văzut în ultima perioadă în blogosferă o grămadă de articole de tip Trash It și mi se par chiar utile, sunt  ca un fel de review- impresii, păreri despre produse, așa că iată, am hotărât să vă arăt ce produse am terminat recent.DSC_3679j
Parfumul Versace Woman primit cadou de la soțul meu când s-a întors din delegație din Germania, mi-a plăcut foarte mult, l-am folosit cu mare drag și îl mai vreau o dată :) . Are tonuri de frunze proaspete și flori, iasomie albastră (evident, floarea numelui meu e prezentă în majoritatea parfumurilor care îmi plac), mai ascunde arome dulci de zmeură și frunze delicate de lotus, lemn și chihlimbar. Este un parfum captivant, dulce spre fresh, ușor și senzual. Perfect pentru zi sau seară. Dizolvantul întăritor pentru unghii de la Farmec îl cumpăr pentru a doua oară. De obicei iau ce găsesc în supermarket, nu am mari pretenții în materie de dizolvant/ acetonă pentru unghii. Acesta e bun, îndepărtează oja de pe unghie destul de ușor, nu trebuie sa insiști prea mult și îmi place că are un parfum plăcut, nu mirosul acela înțepător de acetonă. Crema de picioare de la Avon nu am folosit-o prea mult pentru că nu intra bine în piele, o foloseam seara și mă puneam în pat cu tălpile unsuroase, ceea ce nu mi-a plăcut deloc. Stiu doar că mirosea bine dar nu mai știu sigur a ce…merișoare, cireșe negre, cam pe acolo. Am cumpărat-o de mai bine de 1 an și ceva si acum am aruncat-o pentru că a și expirat. Crema de mâini cu ulei din sâmbure de struguri și migdale de la LifeCare de care mă declaram foarte mulțumită aici, în timp usucă mâinile…dar nu e universal valabil, puteți să îi dați o șansă să vedeți dacă vi se potrivește sau nu. Am terminat-o dar nu mi-o mai trebuie, iar deodorantul Nivea Happy Time are un parfum de citrice, super fresh, care lasă senzație de prospețime și un miros foarte plăcut, după fiecare utilizare. L-aș mai lua dar nu l-am găsit în supermarket. Oare a dispărut de pe piață, știți voi ceva? :)

DSC_3681Rimelul le Colossal Volum Express, o imitație jalnică, luat din Grecia, separă bine genele, volum nu le prea oferă, alungire medie dar curge, te mânjești la ochi în ultimul hal și pute de trăznește. M-am lămurit de imitațiile ieftine. Never again! Lipstick-ul Soft Touch Stay îl aveam de prin liceu, pierdut prin sertare. Acum l-am găsit și logic, nu mai e bun.  Culoarea e un roz-portocaliu-corai sidefat. Dar sidefat, nu glumă!!!  Acum cu siguranță nu aș mai pune așa ceva pe buze :D . Balsamul de buze Nivea Vitamin Shake cu Acai & wild apple mi-a plăcut, dar de fiecare dată iau cu altă aromă, tot de la Nivea. Le mai am și pe cele cu cireșe, căpșuni care au un pigment roșu-rozaliu discret și unul transparent cu miros plăcut de vanilie.  Mascara Waterproof de la Avon ( the blue one) , e tot de o grămadă de ani, s-a uscat, nu a mai rămas nimic din el, dar țin minte că era chiar rezistent la apă. Ultimul, dar nu cel din urmă( pentru că va urma și Trash It #2 :)) ) , este rimelul Super Curlacious, de la Avon, pe care l-am comparat aici, cu Extra Lasting. 

Chiar dacă nu par să fie chiar așa multe produse, tot m-am lungit la vorbă… :)  sper că a fost utilă această postare iar dacă aveți întrebări legate de vreunul dintre produse, aștept cu drag să îmi scrieți la comentarii sau pe mail. Vă pup, pe data viitoare! Să aveți o săptămână ușoară!

 

4 comments

  1. Ilda says:

    Pana au intervenit balsamurile Sierra Bees de pe iHerb, am fost iubitoare a celor de la Nivea. Imi amintesc ca mi-a placut acea crema de maini de la Krauter, nu mi-a facut probleme – dimpotriva!
    Pai ai dat gata ceva-ceva, bravo! Sa ai spor in continuare! :)

    Puuupp!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    • Iasmy says:

      Ce-i drept, nu am incercat Sierra Bees de pe iHerb. M-ai facut curioasa! Si mie mi-a placut in prima faza crema de maini Krauter…e bine ca tu te-ai inteles cu ea pana la sfarsit :) .

      Multumesc, spor si tie la terminat produse! ;)

    • Iasmy says:

      Eu am ” ajutoare” care contribuie la consumarea balsamului de buze :)))…daca il prinde cel mic, baga degetul in el si sunt nevoita apoi sa tai bucata afectata….altfel nu le termin nici eu prea repede. :)

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o