Produse consumate-Trash It #5

Hello! Iată că am ajuns și la postarea cu Produse consumate -Trash It #5. Încerc încontinuu să scap de lucrurile inutile sau de care nu mai am nevoie, din cauza spațiului mic de depozitare din baie și nu numai (unde mai pui faptul că vine și bebe doi curând și am cedat din spațiul meu pentru hăinuțele piticului) așa că recent am mai aruncat o plăsuță plină cu ambalaje. S-au adunat câteva, le-am grupat cum s-a nimerit, fără vreo logică anume.  Hai să trecem la treabă, să vi le arăt și să vă spun două vorbe despre fiecare în parte.

acetona Ebelin

acetona Ebelin

Îmi plac tare mult recipientele  de acetonă Ebelin din D&M datorită sistemului de închidere și dozare însă am reușit să păstrez unul singur pe care îl umplu când se golește cu ce acetonă îmi vine la mână. Nu țin neapărat să folosesc un anumit fel, în general mă mulțumește orice acetonă atâta timp cât îndepărtează eficient oja de pe unghii. După cum se vede, ultima dată am folosit Delia- Nail Polish Remover.

produse consumate

Apa de Toaleta Paco Rabanne 1 Million

Îmi plac parfumurile pentru  bărbați aproape la fel de mult ca cele pentru femei și de aceea nu puteam să nu îl aduc în discuție pe minunatul One Million- Paco Rabanne , apă de toaletă pentru El, pe care soțul meu l-a terminat recent. 1 Million este un parfum elegant-seducător-pasional cu note principale de Mandarine, Trandafir, Patchouli, Ambră, Piele, Scorțișoară, Mentă, Grepfruit, alături de note lemnoase și picante.

produse consumate

Emulsie si gel de dus Apidermin

Despre gelul de duș cu lăptișor de matcă Apidermin am scris aici, puteți citi întregul articol. Mi-a plăcut și peste ceva vreme cu siguranță o să îl mai cumpăr. Emulsia pentru protecția pielii însă nu a fost pe placul meu, mirosul este unul mult prea neplăcut pentru mine, consistența prea groasă…intra greu în piele și lăsa senzația de unsuros. Pentru că nu îmi place să folosesc loțiuni/emulsii pentru corp rar găsesc vreo cremă care să mă impresioneze atât de tare (prima oară prin mirosul ei) încât să pot spune că o aplic cu drag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ulei de ricin, Lotiune regenerantă cu petroleum

Ulei de ricin am folosit de câteva ori pentru sprâncene (pentru că am observat faptul că s-au mai rărit și nu cresc uniform ca să le pot pensa bine) și pentru păr la rădăcini. Nu am avut răbdare să îl folosesc un timp prea îndelungat, deci nu am prea observat efecte. Cu siguranță ele există, dar e prea gros și lipicios, nu-mi place, nu-l pot folosi. Prefer să mai caut până găsesc alt produs potrivit.

Despre loțiunea regenerantă cu petroleum am auzit că e bună, am cumpărat-o și testat-o și DA! Părul devine vizibil mai lucios, firul mai gros și puternic, chiar arată muuult mai bine. Problema e și aici mirosul foooarte puternic care persistă cel puțin 2-3 zile după folosire, dacă nu mai bine. Mie una mi se părea continuu că miroase după mine a petrol. Dacă suportați mirosul vă recomand această loțiune regenerantă, pentru că într-adevăr rezultatele se văd. Este printre puținele produse pe care le-am testat și chiar a avut un efect WOW.

Cam aceasta a fost lista cu produse consumate despre care am vrut să vă vorbesc astăzi. Voi ați folosit vreunul? Sper că v-au fost de folos informațiile.

Pupici, ne auzim curând! O zi frumoasă!!!  :D  :)

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o