Părerea mea și scandalul de la Jumbo Timișoara

Duminică am ajuns și eu pentru prima oară la Jumbo și chiar mă gândeam să scriu un articol pe blog, să vă spun părerea mea. Și când deschid laptopul, văd pe Facebook “scandalul” despre Jumbo :))) o doamnă revoltată nevoie mare că nu i se schimbă o jucărie defectă în afara programului de returnări.

Doamne iartă-mă, dar cât am stat acolo în magazin, am auzit încontinuu programul de returnare al mărfii. Fie ea defectă sau nu. Este scris la intrare și îl găsești pe spatele bonului. Atunci care este problema? De ce să dramatizăm și să exagerăm atâta ?! ” Grecii își bat joc de noi, la noi acasă…”, “caz revoltător..”, “femeia a fost pur și simplu umilită.”2013-12-15 18.46.14


Problema este defapt, că noi românii nu suntem obișnuiți să respectăm reguli, credem că totul ni se cuvine. Dacă nu, facem scandal. Deaia o ducem așa cum o ducem. Aceasta este politica magazinului, aceleași reguli se aplică în Grecia, Bulgaria, Portugalia și pe unde or mai avea ei magazine. E atât de greu? Noi chiar nu ne putem supune? Nu putem respecta nicio regulă? Mă deranjează că se face atâta tam-tam și că românul sare imediat în sus, că vaaai, câtă nedreptate!

Mie una mi-a plăcut magazinul, este mare, găsești muuulte jucării la prețuri bune, iar despre decorațiunile de Crăciun să nu mai spunem. Cred că sunt vreo patru sau cinci rânduri cu ornamente, globuri și tot tacâmul.

Eu am căutat un set în care să fie globuri de toate mărimile și mai multe culori dar nu am găsit…aveau, dar nu mărimea de care aveam nevoie. Mie îmi trebuiau micuțe de tot până la medii. Și nu de o singură culoare cum aveau ei. Nu m-a deranjat însă atât de tare…

Mi-a plăcut că au pe alocuri scaune unde poți sta jos dacă ai obosit. De asemenea am fost încântată să văd articole gen craft store-urile de dincolo. Nu îmi place că magazinul este gen labirint și trebuie să străbați kilometri :)) dacă vrei să te intorci să iei ceva.

Părerile sunt evident, împărțite. Voi de care parte sunteți? Ați fost la Jumbo Timișoara? :P Vi se pare chiar așa o mare tragedie ce s-a întâmplat? Vă pup :*.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 thoughts on “Părerea mea și scandalul de la Jumbo Timișoara

 1. Cris says:

  Este un magazin cu preturi accesible fara indoiala. Am cumparat de multe ori de la ei, produsele acceptabile. Nu am avut nici o problema pana vara aceasta cand am decis sa cumpar niste articole de plaja, umbrela respectiv cort. Am decis sa le returnez, nu aveau defecte.
  Evident ca am uitat ca au un program de returnari, cu care nu sunt de acord, dar l-am acceptat.
  Problema principala pe care o vad eu este ca banii nu iti sunt returnati, doar daca aduci produsul in aceeasi zi.
  Primesti un cupon cu contravaloarea, pe care tb sa il folosesti la ei. Am zis ok, o sa mai vin eu oricum sa fac cumparaturi.
  Ei bine nu poti, tb sa folosesti cuponul pe loc cand ai returnat si toata suma deodata.
  In plus, pentru ca produsele erau de sezon, le pot returna doar anul viitor…..asta daca nu se schimba codul de bare si spun ca nu mai au produsul si nu il poti inapoia :))) Evident sa nu pierd bonul pana anul viitor…
  Cam multe limitari si conditii, totul ca sa renunti sa mai returnezi.
  Concluzia- e ok pana nu returnezi

 2. dispecerul de serviciu says:

  Am fost si noi la Jumbo. 90% din timpul petrecut pe acolo a fost in zona jucariilor :)
  Parerea mea? Magazin mare, aerisit, civilizat cu preturi decente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o