Părerea mea și scandalul de la Jumbo Timișoara

Duminică am ajuns și eu pentru prima oară la Jumbo și chiar mă gândeam să scriu un articol pe blog, să vă spun părerea mea. Și când deschid laptopul, văd pe Facebook “scandalul” despre Jumbo :))) o doamnă revoltată nevoie mare că nu i se schimbă o jucărie defectă în afara programului de returnări.

Doamne iartă-mă, dar cât am stat acolo în magazin, am auzit încontinuu programul de returnare al mărfii. Fie ea defectă sau nu. Este scris la intrare și îl găsești pe spatele bonului. Atunci care este problema? De ce să dramatizăm și să exagerăm atâta ?! ” Grecii își bat joc de noi, la noi acasă…”, “caz revoltător..”, “femeia a fost pur și simplu umilită.”2013-12-15 18.46.14


Problema este defapt, că noi românii nu suntem obișnuiți să respectăm reguli, credem că totul ni se cuvine. Dacă nu, facem scandal. Deaia o ducem așa cum o ducem. Aceasta este politica magazinului, aceleași reguli se aplică în Grecia, Bulgaria, Portugalia și pe unde or mai avea ei magazine. E atât de greu? Noi chiar nu ne putem supune? Nu putem respecta nicio regulă? Mă deranjează că se face atâta tam-tam și că românul sare imediat în sus, că vaaai, câtă nedreptate!

Mie una mi-a plăcut magazinul, este mare, găsești muuulte jucării la prețuri bune, iar despre decorațiunile de Crăciun să nu mai spunem. Cred că sunt vreo patru sau cinci rânduri cu ornamente, globuri și tot tacâmul.

Eu am căutat un set în care să fie globuri de toate mărimile și mai multe culori dar nu am găsit…aveau, dar nu mărimea de care aveam nevoie. Mie îmi trebuiau micuțe de tot până la medii. Și nu de o singură culoare cum aveau ei. Nu m-a deranjat însă atât de tare…

Mi-a plăcut că au pe alocuri scaune unde poți sta jos dacă ai obosit. De asemenea am fost încântată să văd articole gen craft store-urile de dincolo. Nu îmi place că magazinul este gen labirint și trebuie să străbați kilometri :)) dacă vrei să te intorci să iei ceva.

Părerile sunt evident, împărțite. Voi de care parte sunteți? Ați fost la Jumbo Timișoara? :P Vi se pare chiar așa o mare tragedie ce s-a întâmplat? Vă pup :*.

4 comments

  1. dispecerul de serviciu says:

    Am fost si noi la Jumbo. 90% din timpul petrecut pe acolo a fost in zona jucariilor :)
    Parerea mea? Magazin mare, aerisit, civilizat cu preturi decente.

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o