Cele mai bune tratamente pentru păr. Trebuie să le încerci!

Bună, dragile mele! Vreau să vorbim astăzi despre îngrijirea părului și anume despre câteva tratamente pentru păr inovatoare, cu rezultate rapide, care ne ajută să îi conferim părului strălucirea, volumul și rezistența pe care cu siguranță toate ne-o dorim.

Trebuie să recunoaștem, ne este foarte greu să renunțăm la vopsirea părului, la îndreptarea lui sau la buclele mătăsoase care întorc toate privirile. Toate acestea duc, în timp, la deteriorarea firului de păr. Factorii externi naturali (soare, frig, umezeală, apă sărată), contribuie și ei la deteriorarea părului.

Din fericire, cu una sau două vizite la salon, putem face minuni pentru părul nostru.  Specialiștii Salonului Beauty Play,  ne asigură că există multe tratamente inovatoare, cu rezultate rapide, care ne ajută să îi conferim părului strălucire, volum și rezistență.

tratamente pentru par

Laminare par

Iată o listă a celor mai bune tratamente pentru păr, de care poți beneficia în saloanele de înfrumusețare profesionale:

Tratament pentru volum – Boost-Up

Părul tău este complet lipsit de volum iar încercările tale de a-l stiliza nu fac decât să îl deterioreze și mai mult? Ai încercat diverse șampoane sau tratamente din comerț însă nici unul nu reușește să îți satisfacă dorințele? Atunci trebuie să încerci tratamentul Boost Up, o tehnică inovatoare din Rusia, care conferă părului volum de la rădăcină. Părul tău va reveni la viață iar noul volum poate să dureze chiar până la 6 luni.

Care este secretul Boost UP? Este vorba despre ingredientul special numit „cisteanină”, cu un pH scăzut, fără amoniac și îmbogățit cu  extractul de propolis, care previne iritarea scalpului.

Tratamentul Boost Up este foarte hrănitor, are efect imediat și nu afectează firul de păr.

Tehnica este recomandată în special femeilor care au un păr rar, fără volum, sau femeilor care au părul gras.

Laminarea părului 

Ai invidiat mereu părul strălucitor al vedetelor sau celebrelor modele de pe catwalk? Te-ai întrebat care este secretul lor? Este vorba despre o nouă tehnică care îmbracă firul de păr într-un micro-film protector ce îl hrănește și încetinește deteriorarea.

Prin laminarea părului vei obține un volum cu 10-15% mai crescut, un păr plin de viață, mătăsos, mai ușor de pieptănat, coafat și stilizat. Secretul stă într-o compoziție specială, alcătuită din  ingrediente naturale, fără acizi, alcalini sau amoniac.

Rezultatele se văd imediat și se mențin timp de 6 săptămâni.

Tratamentul de laminare a părului este recomandat în special pentru părul deteriorat din cauza vopsirii repetate sau din cauza tratamentelor termice. Poate fi folosit, fără grijă, și de persoanele cu părul creț sau ondulat, fără a afecta buclele sau a îndrepta părul.

Ecranarea Q3

Ai părul tern, uscat și lipsit de strălucire? Dacă ai părul fragil și lipsit de viață trebuie să încerci ecranarea Q3. Această metoda inovatoare are rezultate imediate: hidratează, hrănește firul de păr, reface pH-ul natural și protejează împotriva razelor UV. Efectele acestuia sunt accentuate prin combinarea unor uleiuri unice de macadamia și camellia. Această combinație specială va ajuta la o mai bună nutrițierecuperare și protecție și în acelasi timp va îmbunătăți capacitatea reflexivă a părului, asigura părului vitalitate și energie.

Acest tip de tratament este recomandat pentru părul fragil, deteriorat și lipsit de strălucire.

Tratamentul special pentru un blond sănătos

Dacă ești o adeptă convinsă a blondului, știi cu siguranță că cele mai frumoase nuanțe nu sunt ușor de obținut și în plus deteriorează puternic firul de păr, iar dacă ești o brunetă care vrea să încerce această nuanță deja te aștepți la ce este mai rău pentru părul tău. Nu spun că ar trebui să renunți la această culoare, ci doar că trebuie să faci alegerea potrivită pentru ca părul tău să fie și frumos DAR și sănătos.

Vopseaua Lisap Escalation NOW este o vopsea specială pentru părul blond, având în compoziție proteine din soia și grâu, silicon organic, biosil și colagen marin. O vopsea inteligentă pentru un blond sănătos. Vopseaua hidratează, hrăneste părul de la rădăcină și restructurează firul de păr.

În plus, dacă optezi pentru Lisap Escalation NOW părul blond nu mai are o multitudine de nuanțe și nici nu mai este aspru sau tern. Rezultatul – un blond frumos și un păr strălucitor.

 Tu ce tratamente pentru păr ai încercat până acum?

One comment

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o