Gerovital Happiness, CC cream cu zmeură

Hello, dragilor! Deși am vreo trei CC cream-uri pe care le folosesc în momentul de față și încerc să le termin, nu i-am putut rezista acestei minunății de la Farmec, Gerovital Happiness CC cream cu zmeură.  Am început tubul în seara în care l-am primit, mi-a făcut cu ochiul ambalajul…zmeura m-a ispitit, trebuie să recunosc. De atunci mă declar super încântată de acest nou CC cream, și vreau neapărat să vă spun și vouă părerea mea despre el și de ce îmi place atât de mult.

Haideți să vedem prima dată ce spun cei de la Farmec despre acest CC cream:

Gerovital cremă “ Color Control”(CC) este noua generație de creme BB, ce conferă tenului un aspect perfect natural, într-o singură formulă, prin combinarea ingredientelor active eficiente cu pigmenți naturali. Efectul revigorant și hidratant al extractului de Zmeură este completat de Aquaxyl care îmbunătățește funcția de barieră a pielii. Produsul nu are parabeni și conține parfum hipoalergenic. Se aplică în strat uniform pe față, gât și decolteu. O putere mai mare de acoperire se obține prin aplicarea celui de-al doilea strat. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Buuuun! Și acum să vedem de ce îmi place mie atât de mult :) . În primul rând îmi place zmeura (cum miroase, cum arată și la gust, evident!) și numai când am văzut ambalajul mi-am imaginat că am în față o caserolă plină cu zmeură pe care urmează să o savurez, haha! :)) Îmi place mirosul acestui CC cream, care deși nu imită mirosul natural al zmeurei, este unul plăcut și discret. Se aplică ușor, arată natural pe ten și acoperă suficient de bine într-un singur strat. Nu am aplicat până acum niciodată cel de-al doilea strat, unul îmi este suficient, însă am văzut și auzit că arată la fel de natural și aplicat în două straturi. Rezistă până la opt ore pe ten, ceea ce chiar nu mă așteptam iar punctul forte al CC cream-ului Gerovital Happiness în comparație cu cel de la Elmiplant despre care am scris aici și care până acum se afla pe primul lor în topul preferințelor mele, este faptul că acesta nu irită ochii, oricât de aproape ajunge de zona acestora.

cats

Cred că v-ați dat și voi seama deja că Gerovital Happiness CC cream cu zmeură este noul meu produs preferat, care înlocuiește cu mare succes fondul de ten pe care și-așa nu-mi prea place să-l port.

Aștept părerile voastre despre el, până acum nu am întâlnit persoană dezamăgită de gama Gerovital Happiness. Vă pup cu drag și ne “auzim” data viitoare!

O zi frumoasă vă doresc! :*

 

 

8 comments

  1. Lorena says:

    Si mie imi place mult si la fel consider si eu: are un punct in plus fata de Elmiplant, de la acesta nu ma ustura ochii, dar de la Elmiplant imi vine sa urlu cand intra in ochi sau prin apropiere. :))

    • Iasmy says:

      Da Lorena, nu se compara. Imi displace total la cel de la Elmiplant ca imi irita ochii. Daca trag o portie de ras pe cinste (cu lacrimi) arat in ultimul hal, ma ustura ochii de imi vine sa urlu (vorba ta), mi se inrosesc, efectiv nu pot sa ma opresc din lacrimat si dureaza ceva pana imi revin.

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o