Week in Photos! #8

Hello-hello! Revin cu postările din categoria Week in Photos pentru că mi-a plăcut tot timpul să citesc (la alte bloggerițe) și să scriu astfel de postări :) În fiecare duminică o să apară o postare care va ilustra in câteva imagini săptămâna ce tocmai s-a încheiat. Așadar să vedem săptămâna 26 februarie-04 martie 2018.

Ceai de lavanda Dacia Plant- week in photos
Ceai de lavanda Dacia Plant- week in photos

1.Luni a fost friiig de tot așa că  m-am încălzit și relaxat cu un ceai parfumat de lavandă @};-  L-am luat de pe raft pentru că m-au atras ambalajul și florile acestea atât de frumoase și mă bucur de alegerea făcută, este foarte bun acest ceai. Vă sfătuiesc să îl incercați și voi  :D 

Iarnă, soare cu dinti
Iarnă, soare cu dinti

2. Marți dimineața a ieșit soarele :) Când am tras draperiile și am văzut imaginea aceasta am crezut că s-a mai încălzit!!!  Surpriză…afară erau -8 °C

Mancare de spanac
Mancare de spanac

3. Deși în familia noastră 3 membri din 4 sunt fan spanac, a trecut ceva timp de când nu am mai gătit spanac. Mi-am amintit că am 1 kg de spanac congelat așa că a fost ușor de făcut meniul pentru ziua respectivă! :)

1 Martie, martisor
1 Martie, martisor

4.Cel mai frumos mărțișor pe care l-am primit anul acesta de 1 Martie este acesta pe care l-a făcut băiețelul meu cel mare la grădiniță!

Colet livrat cu succes, pe zapada :)
Colet livrat cu succes, pe zapada :)

5. Spre sfârșitul săptămânii am primit un colet pe care îl așteptam și care mă gândeam că o să ajungă cu întârziere din cauza vremii, dar a ajuns cu bine în timp util :) Coletul conține: pastă de dinți pentru albire, pastă de dinți anti-tartru, șampon anti-matreata, șampon spumant pentru copii cu floare de Hibiscus și șampon+balsam 2in1 pentru  finețe și strălucire! :)

If everyone is moving forward together, then success takes care of itself!
If everyone is moving forward together, then success takes care of itself!

6. Weekend-ul l-am petrecut în familie, mai mult pe acasă. Am ascultat câteva video-uri motivaționale și de dezvoltare personală și mi-a atras atenția acest motto foarte drăguț. Sper să vă inspire și pe voi.

Vă pup și vă doresc o săptămână frumoasă, cu multă iubire și realizări pe toate planurile! Aștept comentarii în care să îmi spuneți cum a fost săptămâna voastră!

Ne auzim duminica ce vine! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o