Un sirop de tuse ieftin și bun

Hello-hello! Am căutat pentru băiețelul cel mare un sirop de tuse bun, mai bine de o lună. Odată cu intrarea în colectivitate am avut parte de mici răceli de care am scăpat relativ ușor însă tusea nu s-a lăsat doborâtă cu una cu două. A dat gata dragul de el două sticle de sirop, fără niciun efect.

La primele semne mai zdravene de tuse am început să îi dau Plantusin pentru că auzisem din mai multe surse că este bun, conținând foarte multe plante precum pătlagină, muguri de pin, flori de tei și cimbrișor. Din păcate nu a avut niciun efect și am trecut la următorul; GrinTuss…la fel; cu miere și multe plante, dar nu a avut efect nici acesta. Am întrebat în stânga și în dreapta, medici și mămici sperând că vom găsi și noi acel sirop care ne va scăpa de tuse. Am primit ca variante Tusend, Eurespal și multe alte nume de siropuri…câte persoane atâtea păreri și mi se pare oarecum logic să fie așa pentru că pe unii îi poate ajuta un sirop în timp ce pe alții nu…

Ambroxol Egis sirop de tuse

Ambroxol Egis sirop de tuse

Gândindu-mă cum să îl ajut să scape de tuse mi-am amintit de un sirop care l-a ajutat când avea 1-2 anișori, Ambroxol. Îmi amintesc că atunci îi dădeam Ambroxol picături care erau taaaaaaaaaare amare. Le puneam în lapte sau i le dădeam combinate cu alte siropuri mai bune la gust. Atunci înghițea copilul orice siropel îi dădeam, nu știa el mare lucru însă acum îmi era teamă că nu o să vrea să îl bea. De data aceasta am luat sirop Ambroxol Egis, nu picături. Nu e foarte rău la gust (are ușor gust amărui la sfârșit) și din fericire nu a l-a refuzat :) . Spre mirarea și bucuria mea am început să observ ameliorarea tusei destul de repede, cam după două zile de administrare. Am fost tare fericită să văd că nu mai tușește copilul toată noaptea și că nu se mai trezește dimineața într-o criză de tuse. 

În concluzie, acest sirop de tuse a funcționat pentru noi. Repet…din păcate nu pot afirma faptul că va avea efect pentru oricine însă părerea mea este că merită încercat. Prețul de 7.90 ron este foarte mic comparativ cu cel al celorlalte siropuri încercate de noi. Nu întotdeauna, sau nu toate medicamentele scumpe sunt și bune.

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o