P2260274

Week in Photos! #8

Hello-hello! Revin cu postările din categoria Week in Photos pentru că mi-a plăcut tot timpul să citesc (la alte bloggerițe) și să scriu astfel de postări :) În fiecare duminică o să apară o postare care va ilustra in câteva imagini săptămâna ce tocmai s-a încheiat. Așadar să vedem săptămâna 26 februarie-04 martie 2018.

Ceai de lavanda Dacia Plant- week in photos
Ceai de lavanda Dacia Plant- week in photos

1.Luni a fost friiig de tot așa că  m-am încălzit și relaxat cu un ceai parfumat de lavandă @};-  L-am luat de pe raft pentru că m-au atras ambalajul și florile acestea atât de frumoase și mă bucur de alegerea făcută, este foarte bun acest ceai. Vă sfătuiesc să îl incercați și voi  :D  Continue reading “Week in Photos! #8”

P2260274

Rochie LaDonna roz cu croi larg, cu volănașe la mânecă

Bună dragilor! De astăzi o să avem o nouă rubrică aici pe blog și anume “Fashion Friday”. Îmi place foarte mult să fiu în pas cu moda și îmi plac site-urile de haine (pe care le studiez mai mereu) și de aceea m-am gândit să împărtășesc cu voi ce articole vestimentare îmi atrag mie atenția. Voi posta aici in fiecare vineri câte o ținută sau piesă vestimentară care mie mi-a plăcut :)

Pentru prima postare din această rubrică m-am oprit asupra acestei minunate piese: Rochie La Donna roz cu croi larg, cu volănașe la mânecă. Rochița aceasta superbă este confecționată dintr-o stofă ușor elastică, de grosime medie, are croi scurt în formă de A și mâneci trei-sferturi. Mânecile sunt decupate și au volănașe. Rochia nu are căptușeală și se închide cu fermoar la spate.

Rochie LaDonna roz cu croi larg, cu volănașe la mânecă

 

Compoziție: 95% Poliester, 5% Spandex.
Preț: 169,99 Lei
Este disponibilă și pe urmatoarele culori: galben, muștar, alb, negru, maro, roșu, vișiniu, verde (închis și deschis), albastru (înschis și deschis), mov, fuchsia. Continue reading “Rochie LaDonna roz cu croi larg, cu volănașe la mânecă”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...