Trash it #2

Bună fetelor! S-au mai strâns câteva produse pe care le-am terminat, suficiente pentru Trash it #2, așa că vreau să vi le prezint astăzi și să fug cu ele la gunoi. Nu îmi place să le mai văd prin casă, în cap îmi stau :)) ! Haideți deci să le vedem pe toate prima dată și apoi să le luăm pe rând și să vă spun câte ceva despre fiecare în parte. DSC_5636

Crema de față Avon Naturals cu morcov și floarea soarelui are un miros foarte plăcut la fel ca majoritatea cremelor Avon, fie ele de față, corp, picioare sau mâini. Cele din gama Avon Naturals sunt de-a dreptul delicioase!!! Mi-a plăcut această cremă, hidratează pielea și miroase foarte bine după cum spuneam. Neplăceri pielii nu a creat. Spray-ul de păr de la Avon Mirror Shine oferă strălucire părului și are un miros plăcut, însă  părul meu se unge oricum repede, iar dacă mai folosesc și spray/ ser…rezultatul cred că vi-l imaginați și singure :(  . Nu pot spune că din vina acestui produs mi se unge în exces, rezultatul e același indiferent de produsul folosit.  Luciul de buze Laval Shine & Volume Lipplumper- pentru volum cu rezistență îndelungată, un luciu de buze care mie personal nu mi-a plăcut pentru că este foarte uleios. Nu oferă volum buzelor, doar un efect de umed, uleios și…inestetic.  Șamponul Nivea Anti-Dandruff  Repair curăță bine părul, însă după cum vă spuneam părul meu se unge repede și din acest motiv sunt nemulțumită de produsele de păr în general pentru că nu am găsit ceva care să ameliozere vizibil această problemă. Mă gândesc de ceva vreme la o variantă de “șampon” făcut în casă și am folosit o scurtă perioadă de timp bicarbonat, iar pentru clătire oțet de mere diluat cu apă însă nici acest leac nu mi s-a părut că ajută. Recunosc, nu am insistat. Poate necesită mai mult timp acest tratament…nu știu. Voi ce șampon folosiți pentru părul gras?

TRASHIT2

Loțiunea antiacneică cu extract de busuioc de la Cosmetic Plant este singura loțiune pe care o cumpăr again and again de ani de zile. Îmi place că  îmi simt tenul răcoros după ce o folosesc, curăță bine și face fața mai luminoasă! Crema de corp Balea Juicy Melon – este o cremă de corp foarte ușoară cu un miros fabulos de pepene galben. Cred că a fost limited edition, pentru perioada verii și chiar mi-a plăcut să îmi simt pielea cu miros de pepene proaspăt, yummy! Laptele demachiant cu ulei de măsline de la Herbagen este delicat cu ochii, dacă ajunge produs în zona aceastora, nu te ustură. Curăță bine, miroase bine și are o textură ușoară și plăcută (nu stiu dacă voi ați pățit așa ceva vreodată, dar mie mi s-a întâmplat să nu suport unele creme sau loțiuni demachiante pe față…pur și simplu în momentul în care îmi atingea pielea, reacția mea era…cââh :)) ) Aceasta insă s-a înțeles cu tenul meu. Crema de corp Black XS L’excès de la Paco Rabanne este o cremă bună, care intră repede în piele, este hidratantă și are consistență ușoară. Miroase la fel ca parfumul :X . După părerea mea, mai toate cremele de corp hidratează suficient de bine, deoarece pielea corpului nu este chiar atât de uscată. La cremele de corp cel mai important este mirosul și dacă intră sau nu intră repede în piele, pentru că senzația de piele uleioasă nu cred că este pentru nimeni, una plăcută.

DSC_5643

 

Sper că nu m-am lungit prea mult la vorbă (dar cam asta am avut de spus despre fiecare!) și că vă este de folos postarea mea.

Vă pup :* cu drag! Pe data viitoare :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...