Șamponul cu mentă și verbenă-noul prieten al părului meu

Hello-hello! Probabil știți deja din alte postări, faptul că părul meu este foarte pretențios atunci când vine vorba de șamponul pe care îl folosesc. De când mă știu am avut probleme cu mătreața și excesul de sebum. Am încercat o grămadă de șampoane, fără ca vreunul să aibă efect vizibil de îmbunătățire a aspectului acestuia, pe termen lung. Imediat după ce îmi spăl părul și îl usuc arată ok…a doua zi deja începe să se ungă. Recent mi-am comandat de la Avon, șamponul cu mentă și verbenă dar nu aveam mari așteptări de la el pentru că deja nu mai sper la minuni.

Șampon cu mentă și verbenă

Șampon cu mentă și verbenă

Prima data când m-am spălat cu el mi-a intrat din greșeală spumă în ochi și m-au usturat atât de tare încât în secunda doi am zis: “Ce-i cu șamponul ăsta?! Ce ustură așa? Yo nu mă mai spăl cu el!!! ” Ar fi  fost culmea să renunț la un șampon doar pentru că mă ustură ochii de la spuma făcută de el, mai ales că știam ce conține: mentă și verbenă. Despre aceasta din urmă nu știam prea multe ce-i drept, dar menta…îmi era clar ce efect are. Următoarea dată când l-am folosit am avut mai multă grijă la ochi, am stat cu capul mai pe spate și m-am clătit cu mai multă atenție. Rezultatele nu s-au observat de la prima spălare, însă de la a treia pot să spun că am observat cum, chiar și a doua zi, seara, părul încă îmi arăta a proaspăt spălat.

Ingrediente sampon menta si verbena

Ingrediente sampon menta si verbena

În concluzie, deși nu mă așteptam să fie mare lucru de “capul” lui, șamponul cu mentă și verbenă de la Avon este momentan șamponul care mă mulțumește cel mai tare. Are un miros răcoros, senzația pe care o lasă în urma spălării părului este tot una răcoroasă iar ceea ce îmi place cel mai mult este faptul că părul  rămâne curat, revigorat și fară grăsimi timp de 2-3 zile.

Recomand acest șampon în special celor care au probleme cu excesul de sebum, poate vă face și vouă bine. Nu pierdeți nimic dacă îl încercați, vă asigur. Îl puteți găsi aici.

Vouă ce alte șampoane vă fac părul (gras) fericit?

Aștept cu drag comentariile voastre. Vă pup! Pe data viitoare!

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o