Șampon împotriva căderii părului, rețetele bunicii Agafia

Deși în timpul sarcinii m-am bucurat de un păr frumos, strălucitor și care nu cădea, după patru luni de la naștere am observat că îmi cade păr…mult. Foarte mult. Atunci i-am dat dreptate unei prietene care mi-a spus lucrul acesta încă de când eram însărcinată. Să nu te sperii, o să îți cadă muuult păr. OK, cât de mult poate să cadă…mă gândeam eu. Ei bine, acum am aflat :))…DSC_0296s

Coafeza mea mi-a recomandat să încerc produse Gerovital, dar am vrut altceva pentru că Gerovital am folosit mai de mult și nu mi s-a părut că m-au ajutat. Așa că zilele trecute am intrat într-un magazin cu produse naturiste și m-am oprit asupra acestui șampon: Rețetele bunicii Agafia – Șampon împotriva căderii părului cu bere.

Despre bunica Agafia și rețetele ei am auzit numai lucruri bune, așa că sper să mă înțeleg bine cu acest șampon, și să încep încet-încet să văd o îmbunătățire a situației.

Ce spune bunica despre el:

  • fortifică rădăcina părului,
  • luptă împotriva căderii,
  • stimulează creșterea lui.

Mirosul este plăcut, mie mi se pare că miroase a mușețel și are o ușoară aromă mentolată.  Săpunărița, hameiul și orzul împreună dau acest miros desfătător :D.

Voi ce ați folosit de la rețetele bunicii Agafia? Ați fost mulțumite de produse? Aștept cu drag comentariile voastre.

Să aveți o zi frumoasă, vă pup! :*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...