Review-Remington Easy Curl

Buna fetelor, ce faceti? Gata prajiturile si ouale rosii? Noi nu am terminat inca treaba, ouale le vopsim in aseara asta iar restul facem maine. Profit de faptul ca nu am atata treaba acum in preajma sarbatorilor pentru ca suntem la bunici si o sa va povestesc despre ondulatorul Remington Easy Curl pe care l-am primit de ziua mea de la prietenele mele pe care vi l-am arătat aici_6000048 v1

Ce spune producatorul despre acest ondulator – Inovatie! Ondulator cu caneluri separate, pentru ondulare si folosire mai usoara! Acum ai bucle perfect spiralate, asa cum ti le doresti! Tambur de 19 mm pentru bucle stranse

Caneluri spiralate: pentru ondulare mai usoara
Invelis ceramic avansat
Temperatura: 170 grade Celsius
Incalzire rapida in 30 secunde
Indicator luminos pornit/oprit
Varf rece al tamburului
Husa depozitare
Cablu pivotant
Dimensiuni cutie: 150 x 354 x 81
Greutate pachet: 534 g2014-01-12 13.30.36f

Parerea mea – intr-adevar il consider o inovatie. Este foarte practic si usor de folosit. Ce  au uitat ei sa mentioneze este faptul ca ondulatorul este prevazut si cu o clama de fixare a suvitei de par. Fixezi suvita, rasucesti,iar parul se aseaza singur si usor in canelurile spiralate. Lasi cateva secunde si gata!Nimic mai simplu :-).

Imi place foarte mult ca varful tamburului ramane rece si am de unde sa prind fara sa imi ard degetele :-D.1964728_594269400656935_1556616258_n

Singurul minus, dupa parerea mea este faptul ca nu are mai multe trepte de temperatura.Cand e incalzit la maxim buclele ies mult prea ondulate. Atunci il scot din priza si ajung la temperatura optima.

Voi ce ondulatoare folositi? Sunteti multumite? Pe acesta l-ati incercat? Vi-l recomand cu mult drag, îl găsiți aici ,chiar merita sa il cumparati.

Va doresc sarbatori Pascale fericite alaturi de cei dragi. Sa va aduca iepurasul multe cadouri. Va pup!

4 comments

  1. LunaNoua says:

    Sunt in cautare de ondulator. L-am incercat pe al surorii mele (nu mai retin ce model sau marca este), din cel cu varf conic, si m-a cam dat pe spate. Am avut bucle 3 zile si n-au vrut sa se mai lase deloc. Numai ca eu tot caut unul cu varful mare in circumferinta, pentru bucle lejere si pe la noi prin magazinele online nu prea gasesc.
    Al tau in schimb arata tare interesant si presimt ca lucrezi repede cu el daca nu te chinui prea mult sa invarti suvita.

    • Iasmy says:

      Da, e usor de folosit. Odata ce ai fixat suvita de par in el, rasucesti, astepti putin si gata! De rezistat, rezista bine, nu se lasa buclele.
      Am vazut insa recent ondulatorul Magic Curls, care e mult prea scump dupa parerea mea, insa mi-ar place sa am unul…trage singur suvita de par…uite aici video: https://www.youtube.com/watch?v=6jJJdRaCBH0
      Sunt curioasa ce ondulator o sa alegi.

  2. Adina says:

    Il am si eu pe acesta, insa daca ai parul tuns in trepte (asa, ca mine, momentan), suvita aluneca si e un pic mai greu de infasurat in caneluri.
    ti-au iesit bucle foarte faine, sa il folosesti cu placere in continuare!

    • Iasmy says:

      Multumesc, Adina :)
      Eu l-am incercat atat pe parul meu, cat si pe cel al unei prietene. Amandoua avem parul usor tuns in trepte dar mi s-a parul usor de folosit. Poate daca o sa il folosesc si pe un par tuns drept o sa simt diferenta!

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o