Review-Cremă de corp I love…Cosmetics

 Soțul meu m-a făcut și pe mine o mare  iubitoare de fructe de pădure, de zmeură mai ales! Până și puiuțul nostru de 1 an și aproape patru luni mănâncă cu plăcere fructe de pădure, ceea ce nu poate decât să mă bucure, fructele de pădure au o grămadă de beneficii. Ce mai, suntem o familie de ursuleți, cum ne place nouă să spunem :-) .

Postarea de astăzi însă, Review-Cremă de corp I love…Cosmetics  nu este despre fructe sau mâncare ci despre noua mea cremă de corp pe care o ador- I love cosmetics…raspberry and blackberry!

20140720_124402

Crema pe care o foloseam se terminase și am zis să  încerc și altceva dar nu aveam în gând ceva anume. Acum vreo două săptămâni am intrat într-un magazin DM. Ai mei “copii” mă așteptau afară deci trebuia să aleg relativ repede. Când am trecut pe lângă raftul cu creme de corp I love cosmetics și le-am văzut mi-am amintit că citisem pe un blog în urmă cu ceva vreme despre ele, și că mi-a plăcut foarte mult recipientul cu pompiță. Bineînțeles, o cremă I love cosmetics era aleasa, dar care dintre atâtea arome?! Am încercat-o puțin pe mână…și DA!!! Raspberry and blackberry să fie!

Untul de shea iți hidratează pielea, lăsând-o foarte mătăsoasă. Loțiunea de corp I love cosmetics, te răsfață cu aroma care-ți trezește simțurile și te face să plutești într-o lume delicioasă.  Încalcă-ți rutina zilnică și răsfață-ți pielea cu un cocktail miraculos de parfumat, revigorant și extrem de hidratant!

Părerea mea este că, într-adevăr hidratează pielea, miroase delicios de îți vine să o mănânci, intră destul de repede în piele…nu rămâi cu senzația de uleios după ce o aplici.  Îmi place pompița pentru că face aplicarea ușoară,  nu se întâmplă să  “scapi” prea multă cremă și să trebuiască să mai dai cuiva din ea, pentru că la tine nu mai intră în piele la cât de multă e :)) . Mirosul, mi se pare că nu persistă prea mult, ceea ce e un mic minus, după părerea mea. Prețul,(29,99 Ron pentru 250 ml produs) nu este mic, dar nici mare.

20140720_124440

 Am intrat pe site-ul lor,  www.ilovecosmetics.eu și am văzut acolo o grămadă de chestii faine. Spray-uri de corp, săpun lichid, spumant de baie cu tot felul de arome care mai de care…mmhhh, yammmy mi se face o poftă teribilă de fructe exotice când mă uit pe pagina lor. Dar din păcate nu livrează internațional :( .

Voi ați folosit creme de corp sau alte produse de la I love Cosmetics? Vă plac? Știți unde pot să găsesc la noi și altceva în afară de creme de corp? Eu nu am vazut…

Vă pup, să aveți o zi faină.  See you next time!

6 comments

  1. LunaNoua says:

    Imi face si mie cu ochiul lotiunea de corp I Love, mai ales ca am vazut acum o gama vasta pe Emag (…mai nou). Sunt curioasa totusi daca are cumva parabeni in compozitie. Inca nu am reusit sa gasesc una prin magazine in Iasi ca sa ii cercetez eticheta.

  2. Dara says:

    Eu am varianta Blueberry & Smoothie si miroase tare bine. Poate un pic prea dulce pentru vara, dar daca o aplici seara inainte de culcare e ok.
    Produsele le gasesti si in magazinele DM si in Douglas si in unele supermarketuri gen Auchan.

    • Iasmy says:

      Dara, raspberry & blackberry nu e dulce, bate spre fresh chiar. E perfectă pentru vară.
      Mulțumesc frumos pentru pont, o să caut . Vreau neapărat să îmi iau un gel de duș sau spray de corp.

  3. Marchis Ioana Lorena says:

    Mereu am fost tentata sa cumpar aceasta crema dar nu am facut-o pana acum. Tocmai recipientul cu pompita si aromele delicioase ma atrageau, dar in final alegeam o crema pe care o testasem deja. Poate cand imi termin produsul actual o voi incerca si eu. Review-ul tau suna bine :) :X

    Pupici!

    • Iasmy says:

      Multumesc,Lorena! Ai enumerat fix motivele pentru care am ales-o și eu :). Nu imi pare rău de alegerea făcută, merită să o încerci.
      Te pup :*

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o