Pulovere pufoase și călduroase la prețuri accesibile

Bună din nou, dragile mele! :) Vă spuneam aici, in articolul despre mine, că sunt foarte friguroasă. Când ies din casă îmi iau 7 cojoace pe mine :)) și parcă uneori am impresia că nu am pulovere destule sau suficient de groase. Așadar, zilele trecute am căutat puțin pe net, să îmi mai găsesc niște haine pentru sezonul rece, care o să mai dureze destul de mult, se pare. În urma căutărilor am găsit niște pulovere pufoase și călduroase la prețuri accesibile, pe unul din site-urile mele preferate, Starshiners! Evident că am găsit destul de multe pulovere care îmi plac și o să îmi fie greu să iau o decizie, mă gândeam să aleg 3 din cele 7 care mi-au plăcut cel mai mult. Și acum haideți să le vedem împreună! :) Ordinea în care vi le prezint este la întâmplare, nu în funcție de preferințe.

Acest pulover rosa sau roz prăfuit are croiul larg, este confecționat din material gros (ceea ce este foarte important pentru mine, hihiii :) ), are striații proeminente și impletituri decorative. Îmi place foarte mult această nuanță și mi se pare că merge purtat în multe combinații, deci poate fi o alegere foarte bună :)

Pulover rosa casual scurt din material tricotat cu croi larg

Îl găsiți aici la prețul de 120 Lei. Este disponibil doar pe această nuanță.

Următorul pulover din lista mea are decolteu in V și este accesorizat cu șnur pe mijloc. Șnurul mi se pare foarte de efect iar culoarea este de asemenea foarte frumoasă. Ca să nu intre frig prin găurile de la șnur (hai că am zis-o :)) ) m-am gândit că l-aș putea purta și cu o cămașă pe dedesubt.

Pulover casual cu croi larg din material tricotat accesorizat cu snur

Este disponibil pe mai multe nuanțe: negru, gri, alb și roz prăfuit. Îl găsiți aici la prețul de 130 Lei.

Cel de-al 3-lea pulover este tot roz, însă de această dată roz intens. Este mai lung decât cele de dinainte și are guler. Nu îmi plac foarte mult puloverele cu guler dar acesta este destul de mic și mi se pare chiar drăguț.

Pulover roz cu croi mulat, cu guler

Este disponibil și pe albastru-închis și este redus de la 90 de Lei, la 60 Lei. Îl puteți găsi aici.

Negrul este ușor de asortat cu orice iar un pulover negru este un must-have în garderobă, după părerea mea. Am ales 2 pulovere negre, unul simplu și unul cu aplicații din mărgele. Acesta cel din urmă mi se pare mai deosebit dar și cel simplu este frumos.

pulovere negre

Pulover negru simplu- aici. Preț 80 Lei. Pulover negru cu aplicații din mărgele- aici. Preț 130 Lei. Disponibil și pe alb, crem și roz deschis.

Puloverul următor are o culoare foarte drăguță. Mie îmi place mult culoarea mov, doar că nu îmi place așa de mult genul acesta de guler dublu, care se rulează. Într-un fel este ok, pentru că este călduros și nu mai trebuie să porți și fular sau eșarfă, dacă ai sub geacă un astfel de pulover.

Pulover mov casual din material tricotat

Este disponibil și pe albastru-deschis. Prețul său este de 80 Lei, redus de la 130 Lei. Îl găsiți aici.

Încheiem lista de astăzi cu un pulover cu croi larg din material tricotat catifelat și aplicații cu perle decorative în zona umerilor. Acesta este un model deosebit, îmi place că se poate purta cu cămașă dedesubt. Mi se pare că arată super-cute în combinație cu o cămașă. Acest gen de ținute smart-casual sunt preferatele mele, sunt ideale atunci când vrei să te simți confortabil și aranjată în același timp 💗 Acest pulover este disponibil pe mai multe nuanțe (negru, gri, alb, crem, roz prăfuit și khaki) iar prețul este 130 Lei. Îl găsiți aici.

pulover cu croi larg din material tricotat catifelat și aplicații cu perle decorative în zona umerilor

Mă bucur că am găsit aceste pulovere pufoase și călduroase la prețuri accesibile pe Starshiners. Unele dintre ele după cum puteți vedea sunt și la reducere, deci chiar sunt o afacere bună.

Vouă care vă place cel mai mult? Pe care le-ați alege dintre cele de mai sus? M-aș bucura să aud părerile voastre. Vă pup și vă aștept și data viitoare! :)



Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o