Produse consumate-Trash It #6

Nu reușesc nicicum să scap de lucrurile inutile de prin casă, sunt o gramadă pe care chiar dacă le-aș arunca nu le-aș simți lipsa (vorba soțului, hahaha!!! :)) ) Și aici nu mă refer doar la produse cosmetice…ci la foi, carnețele, felicitări, amintiri, mărgeluțe, farduri, haine, toate nebuniile. Așa că astăzi am o listă de produse consumate, nu multe dar totuși am mai scăpat de câteva…

Uleiul parfumat de cameră cu aromă de orhidee mi-a plăcut cel mai mult dintre toate pe care le-am încercat (orhidee, marin și scorțișoară). Cel marin mi se pare că merge doar pentru baie, iar cel cu scorțișoară doar de Crăciun așadar pe cel cu orhidee l-am dat gata primul. Emană un miros plăcut și discret în întreaga încăpere.

produse consumate

produse consumate

Șamponul pentru copii Federico Mahora, miroase a bomboanele copilăriei. Ne-a plăcut tare mult atât mie cât și celui mic. Suntem la al treilea flacon și cu siguranță o să mai luăm peste ceva vreme, acum mai folosim și altceva să nu ne plictisim tot de aceleași produse.

Gelul de duș Avon Senses Revitalising e super fresh și plăcut, mi-a plăcut mult, îmi place mai mult textura acestuia decat a celui cremos pe care îl am. Îmi place gama asta Senses, toate miros de îți iau nasul :) .

Spray-ul pentru păr Gerovital Plant tratament deși nu miroase la fel de bine precum alte spray-uri de păr, a fost bun, și-a făcut treaba. Îmi place recipientul și faptul că are sistem de blocare (perfect pentru situațiile în care cel mic pune mâna pe el și vrea să îți facă fâs ;)) )

Fondul de ten matifiant de la Avon nu l-am prea folosit ca atare, doar în combinație cu alte creme corectoare sau nuanțatoare deci nu mă pot pronunța. Oriucm prefer CC-cream-urile, BB-cream-urile…nu mă înțeleg prea bine cu fondurile de ten în general. Din câte îmi amintesc arăta bine pe ten, nu îl încărca și nu crea efect de mască.

Banalul demachiant de la Avon, este foarte-foarte bun, îndepărtează eficient machiajul și cu siguranță o să îl comand campania aceasta  pentru că  am rămas fără demachiant, de câteva zile folosesc doar loțiune micelară pentru curățare și îmi lasă impresia că nu e suficient.

Deodorantul Dove Natural Touch mi-a plăcut mult și ar trebui să îl recumpăr pentru că este singurul care elimină sau mă rog….acoperă mirosul neplăcut al transpirației. Din păcate de când cu operațiile de cezariană pe care le am la activ…transpirația reprezintă o problemă. Mă gândesc pe viitor să încerc și piatra de alaun, voi folosiți? Este eficientă?

Voi ce produse ați reușit să terminați în ultima perioadă? Vă pup și vă doresc o seară frumoasă deși afară este urât și plouă :( !

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o