Produse consumate-Trash it #4

Hello, hello! Recent am făcut un fel de “curățenie de toamnă”, am scos tot ce am avut prin dulapurile și sertarele unde țin cosmetice, să văd care sunt încă în termenul de valabilitate și mai pot fi folosite și care nu, plus că am aruncat ambalajele produselor consumate. Mă chinui cu postarea asta de săptămâni bune pentru că până acum am făcut o singură poză la toate produsele consumate sau eventual două dacă erau prea multe și nu îmi plăcea cum se înghesuie în una singură, iar de data aceasta am făcut o poză de grup și separat, fiecărui produs în parte că să fie mai clară treaba. Pe viitor o să văd la care dintre variante rămân…mi se pare că așa îmi ia prea mult până aranjez, editez (etc) și nu-s eficientă :P .

Produse consumate-Trash it #4

Produse consumate-Trash it #4

Important e că până la urmă a văzut și postarea asta lumina zilei, deci hai să vă arăt cu ce m-am “chinuit” atâta amar de vreme. Enjoy! :)

Spray de par Gliss

Spray de par Gliss

Spray-ul de păr Gliss cu keratină lichidă pentru păr lung și vârfuri despicate (varianta galbenă), îmi place la fel de mult ca oricare altul din gama lor de spray-uri pentru păr. Are miros plăcut, descurcă părul și îl lasă mătăsos. Le schimb constant însă, pentru a putea testa cât mai multe. Pentru o perioadă o să le înlocuiesc cu cele de la Avon, pentru că am două deja care așteaptă cumințele să fie folosite. O să fac eventual și o comparație între cele două branduri după ce îmi formez o părere mai clară.

Spumant Avon cu floare de lotus si Aloe Vera

Spumant Avon cu floare de lotus si Aloe Vera

Spumantul de baie de la Avon, cu floare de lotus și Aloe Vera miroase foarte frumos și face spumă multă. Piticul meu îl adoră, atât pe acesta cât și pe cel roșu cu rodie și bujori (parcă). Trebuie pus în apă de la început, când dați drumul  la apă pentru a umple cada.

Lotiune de plaja Sun Dance

Lotiune de plaja Sun Dance

Loțiunea asta de plajă Sun Dance nici nu-mi mai amintesc de când o am…parcă am primit-o, nu am cumpărat-o eu…îmi plăcea pentru că era sub formă de spray, deci ușor de folosit și aplicat dar să vă spun cât de bine își făcea treaba nu mai știu. Era aproape goală și expirată de ceva vreme deci clar a ajuns la coșul de gunoi.

Oja Flormar visinie

Oja Flormar visinie

Ojele Flormar sunt printre preferatele mele, de fiecare dată când trec pe lângă standul lor rămân woow! Au o varietate mare de culori, game diverse,tot ce vrei. Rezistă binișor pe unghii, undeva până la 4-5 zile. Aceasta  nu știu cum de s-a uscat rău de tot de nu am mai putut-o folosi (poate nu am închis-o eu bine după fiecare folosire). Rar arunc oje…știți și voi că se consumă destul de greu și rezistă mult și bine în sticluțe.

Contur lichid pentru ochi- Extra Lasting Avon

Contur lichid pentru ochi- Extra Lasting Avon

Conturul lichid pentru ochi- Extra Lasting de la Avon și-a făcut treaba o vreme, după care din nu știu ce motive a început să nu mai fie la fel de intens. De rezistat îmi rezista bine în continuare dar trebuia aplicat de vreo 3-4 ori pentru ca linia trasată să fie vizibilă. Singura explicație pe care am găsit-o eu, este aceea că era pe terminate, dar ciudat e faptul că l-am folosit de maxim 15 ori până când a început să își piardă din intensitate. Mă mai gândeam și la varianta că am nimerit eu unul mai prost. Acum nu îl mai am pe acesta tip cariocă ci pe celălalt, din aceeași gamă și sunt foarte mulțumită.

Max Factor ruj lichid rezistent la transfer- Lipfinity

Max Factor ruj lichid rezistent la transfer- Lipfinity

Tot de 100 de ani am și acest Lipfinity ruj lichid rezistent la transfer de la Max Factor, din care a mai rămas doar balsamul transparent. Rujul era un rozaliu deschis drăguț însă nu mi-a plăcut de niciun fel cum arăta pe buze. Deloc natural, se forma un fel de coajă inestetică asemănătoare cu vopseaua :)) .

Creion corector pentru manichiură

Creion corector pentru manichiură

Ideea creionului corector pentru manichiură mi se pare una foarte tare, mereu îmi fac unghiile în grabă și depășesc destul de mult conturul unghiei, deci o asemenea “unealtă” mi se pare utilă. Numai că din nou, cei de la Avon nu au nimerit cea mai reușită variantă a lui, după câteva folosiri vârful se tocește ( repet, asta în cazul în care se depășește destul de mult conturul, nu când e vorba de foooarte puțină ojă de îndepărtat/corectat). O să mai caut până când găsesc creionul corector pentru manichiură care să corespundă necesităților mele :P. Prețul mi se pare mărișor(22 lei) …pentru un produs care nu îți oferă în totalitate ceea ce aștepți de la el.

Paco Rabanne-Invictus

Paco Rabanne-Invictus

Închei postarea de azi cu Paco Rabanne- Invictus, parfumul soțului- un parfum care mie mi-a plăcut foarte mult(și lui la fel). Este un parfum fresh, energic și ușor, foarte plăcut având note de mandarine, grapefruit, ambră cenușie, iasomie (evident :D ), mușchi de stejar, lemn de Gaiac, note de apă, paciuli și frunză de dafin . Sticla în formă de cupă spune multe, e destinat bărbaților puternici, învingători. Dacă vreți să îl faceți cadou bărbatului din viața voastră, îl puteți găsi aici la un preț bun. Părerea mea este că nu veți da greș cu acest parfum.

Cam atât…în sfârșit am reușit! Vă pupic, pe data viitoare!!! :) :*

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o