Produse consumate-Trash It #7

Hello, dragilor! S-a adunat încă o plăsuță de produse consumate în ultima vreme așa că astăzi am ajuns la postarea cu numărul 7 din această categorie. Tare bucuroasă sunt când reușesc să mai golesc din ele și parcă simt casa (și mai ales baia) mai goală, mai aerisită. Am lăsat la îndemână într-un coșuleț toate produsele pe care trebuie să le folosesc (să fiu sigură că nu sunt uitate pe undeva sus în dulapuri și rămân acolo părăsite) și într-o cutie cele care urmează la rând după ce termin de folosit cele din coșuleț. Constat cu încântare că începe să se golească coșul și trebuie să le înlocuiesc cu altele. Încă sunt foarte multe (deși nu am mai cumpărat nimic de câteva luni) dar sper să reușesc să le dau gata curând. Cu cremele de corp mă lupt cel mai tare, ha-ha :) .

produse consumate 7

produse consumate 7

De la o vreme trebuie să folosesc și deodorant spray pe lângă deo-roll, așa că am terminat cele două pe care le aveam; B.U in action protect plus cu extract lotus albastru și Nivea double effect cu extract de avocado. B.U mi-a plăcut mai mult, din cauza mirosului său, pentru că diferă de mirosul clasic al deodorantelor deși aș minți dacă aș spune că cel de la Nivea nu miroase fain. Deci amândouă mi-au plăcut și cel mai important e faptul că sunt bune, își fac treaba.

Spray-ul de păr Avon Advance Techniques styling protect  este un spray termoprotector cu un miros foarte plăcut. Este primul pe care l-am terminat atât de repede, în aproximativ o lună. Mi-a plăcut, descurcă bine părul, miroase wow și lasă o senzație de prospețime după utilizare, oferind în același timp și protecție termică. Vreau să îl recumpăr când o să îl termin pe cel de la Gliss pe care îl folosesc acum.

Gelul de duș Avon Senses peaceful reflection miroase tare bine și hidratează pielea. L-am preferat mai mult pe celălalt pe care l-am terminat luna trecută (tot mov, hihii) și vi l-am arătat aici, pentru că nu avea consistență cremoasă. Prefer gelurile de duș cu consistență ușoară nu cremoasă.

Săpunul lichid Claro cu lavandă nu mi-a plăcut în mod deosebit, este prea apos și nici mirosul nu e prea convingător, lavanda miroase mult mai frumos.

Acetona Senzate îndepărtează foarte bine oja de pe unghii, precum și lipiciul :)) ! Am folosit jumătate de sticluță pentru a da jos etichetele de pe geamuri. Este foarte bună!

Creionul dermatograf cu două capete Farmasi TwinX a fost preferatul meu, îl foloseam la orice machiaj! Are o consistență cremoasă și culori intense. După 3-4 ore din păcate mi se întindea sub ochi. Din păcate nu am apucat să îl termin, s-a învechit și a prins miros de vechi…merge la gunoi, dar aș vrea să îmi iau altul, aventual o altă combinație de culori.  Aici se găsește toată gama, prețul e foarte mic, merită.

Dischetele demachiante Ops au fost acceptabile. Dacă nu aveam grijă cum le scot din ambalaj se desfăceau în două uneori, dar oricum nu acord mare importanță dischetelor pe care le folosesc, majoritatea sunt bune. Mai importante sunt produsele pe care le aplici cu ajutorul lor :) .

Cam atât pentru astăzi, voi ați folosit vreun produs din cele de mai sus?! V-au plăcut?

 

 

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o