Manichiură cu ojă semipermanentă LNB

Hello-hello! :) Pentru astăzi am pregătit o manichiură cu ojă semipermanentă, marca LNB pe care am purtat-o acum o lună. Îmi place foarte mult să îmi fac unghiile, motiv pentru care mi-am achiziționat în urmă cu vreo 2 ani o lampă UV și câteva oje semi pentru a îmi putea face singură acasă o manichiură frumoasă și mai rezistentă decât manichiura clasică cu ojă normală. De atunci am tot testat produse și tehnici de aplicare a ojei semipermanente, am învățat din propriile greșeli cum trebuie să aplic oja semipermanentă și cum nu trebuie să o aplic (nu am niciun curs de specialitate în domeniu).

Kitul pe care mi l-am cumpărat atunci conținea o lampă UV, 1 top coat, 1 base coat, 3 oje colorate la alegere, un instrument metalic pentru cuticule, 1 pilă buffer cu 4 fețe, 1 pilă buffer foarte abraziv, 1 pilă dreaptă, 1 periuță pentru unghii și un set de șervețele pentru unghii.

manichiura cu oja semipermanenta

Îmi amintesc că nu îmi rezistau unghiile prea mult, în 2-3 zile începea să se crape oja de pe ele. Am pus asta pe baza faptului că sunt eu la început, că nu știu încă să aplic oja sau să sigilez corect.

Nu mai știu exact de la ce firmă erau ojele dar cert este faptul că nu am fost prea mulțumită de ele. Între timp m-am mai documentat și am aflat că dacă baza și top coat-ul sunt bune, culoarea poate să fie și de la o firmă mai ieftină, pentru că oricum va rezista destul de bine (nu 2-3 zile ca la mine).
Supărată că nici cu ojă semipermanentă nu îmi rezistă unghiile așa cum îmi doresc, mi-am comandat 1 culoare, 1 top și 1 bază de pe site-ul celor de la Cupio (de care auzisem numai lucruri bune și care sunt în continuare preferații mei de până acum).

Pentru că îmi place diversitatea atunci când vine vorba despre unghii (dacă aș avea timp suficient mi-aș schimba culoarea în fiecare săptămână ;) ) , și am vrut să am cât mai multe culori dar nu am avut bani suficienți pentru a cumpăra tot site-ul :)) , am căutat alternative de oje semipermanente calitative, la un preț mai bun.

Așa am ajuns la ojele LNB (linailsboutique.ro), cu care mi-am colorat unghiuțele din postarea de astăzi. Ca să le testez am comandat 5 oje ( 1 top coat, 1 base coat și 3 culori) și m-am apucat de treabă. Oja gri îmi place cel mai mult, are acoperire foarte bună, 2 straturi de culoare au fost suficiente. Celelalte 2 ( roz și galbenă) sunt ușor transparente, au o ușoară tentă colorată și sclipici. Eu personal, le-aș purta mai bine peste o culoare opacă decât ca atare însă cu sigurantă am să încerc o dată să văd cum arată aplicate așa cum sunt.

oje semipermanente LNB

Top și base coat-ul sunt varianta Rubber system, ceea ce înseamnă că oferă o rezistență îndelungată unghiilor. Am fost foarte încântată să văd că manichiura mea realizată cu aceste oje a ținut 18 zile :X .

Prețul lor este după cum vă spuneam, unul foarte bun. Top și base coat-ul costă 15,90 lei iar cele colorate 12,90 lei. Mie mi se par o variantă foarte bună aceste oje, așa că, colecția mea de oje LNB este în creștere. Mai am în wish-list câteva nuanțe superbe, care sunt potrivite pentru toamnă/ iarnă și abia aștept să intru în posesia lor.

Voi ați auzit de firma LNB? Ați folosit aceste oje? Cum vi se par?

Kiss-kiss, ne auzim data viitoare! :)

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o