DIY-Suport ramă pentru cercei

Hello again, fete dragi! Deși vremea ploioasă de afară nu se grăbește să aducă primăvara, vă spun eu că aceasta este cu siguranță pe aproape. Simt în aer optimism și bună dispoziție, chef de viață și de proiecte noi. Unul dintre ele este acest DIY-Suport ramă pentru cercei pe care l-am realizat foarte repede și ușor, folosind doar patru obiecte.

DIY-Suport ramă pentru cercei

DIY-Suport ramă pentru cercei

Dacă vreți să aveți o vizibilitate mai bună aspura perechilor de cercei preferați și v-ați săturat să îi păstrați în clasicele cutiuțe de bijuterii mici si necompartimentate sau dacă nu aveți vreun alt suport mai practic pentru ei, cu siguranță acesta este o soluție foarte bună.

Aveți nevoie de o ramă foto pe care nu o mai folosiți (orice dimensiune, orice model vă place), o coală albă A4, o plasă (material cu găurele) în care se pot agăța cerceii (eu am găsit prin casă această lavetă antiderapantă pentru masa de bucătărie) și o foarfecă. Am desfăcut rama foto, am poziționat-o cu fața în jos, am potrivit laveta și coala albă peste ea pentru un aspect mai frumos. Am verificat să arate totul bine după care am pus înapoi capacul din spatele ramei foto și am închis-o. Dacă e nevoie (în cazul meu a fost), tăiați din materialul în exces, până când arată frumos și la spate.

DIY-Suport ramă pentru cercei

DIY-Suport ramă pentru cercei

Cam așa va arăta rama voastră la final. Nu-i așa că e drăguță și plină de personalitate? Mie îmi place tare mult și mă bucur că nu mi-am comandat de pe net suporturile acelea clasice, transparente, albe sau negre, care mai sunt și destul de scumpe pe deasupra. Materialele folosite de mine pentru realizarea ei ajung la maxim 7-8 ron. Am ieșit bine, zic eu. Voi ce părere aveți, vă place?

Pupici, aștept cu drag comentariile voastre! :*

 

10 comments

  1. LunaNoua says:

    Chiar ma gandeam si eu sa-mi fac un astfel de suport. Cel pe care il am mai tine mult si bine dar vreau totusi un upgrade de la rustic la elegant :))
    Suportul tau arata grozav de bine, bravo! :)

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o