Cremă de mâini Bio Kräuter

Ei bine, dacă suntem deja la sfârșitul lunii octombrie, înseamnă că a venit timpul să mă apuc și eu să îmi hidratez pielea și să o pregătesc pentru iarnă…mai exact să folosesc cremă de mâini :D.

Da…știu că normal este să ai pielea bine hidratată în permanență, însă la mine nu e așa. Când lucram la birou mă dădeam cu cremă pe mâini de fiecare dată, înainte de a mă apuca de treabă. Acum însă, la mamy full time lucrurile stau puțin diferit :)). Și nu neapărat pentru că nu aș avea timp…deh, cât durează să faci lucrul acesta? Ci pentru că nu prea sunt eu cu cremele. Nu îmi  place să mă cremuiesc, mă iau cu una-alta și uit să mă dau.DSC_1924ok

Am ales să folosesc crema de mâini Bio Kräuter cu ulei din sâmbure de struguri și migdale de la LifeCare, pe care am mai avut-o și de care am fost foarte mulțumită.

Ce spun ei? 

Asigură hidratare intensă, previne uscarea pielii, previne degradarea celulelor epiteliale. Are efect anti-îmbătrânire. Uleiul din sâmbure de struguri BIO îmbogățește pielea cu componente active, previne iritațiile și îmbătrânirea prematură a pielii. Uleiul de migdale BIO este un remediu excelent pentru revigorarea unghiilor fragile și casante, menține suplețea pielii, are rol de tonifiere și hidratare.

Ingrediente:

Aqua, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Decyl Oleate, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Vitis Vinifera Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Caffeine, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Dimethicone, Disodium EDTA, Sodium Carbomer, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. *Ingredients from biologically controlled environments.

Părerea mea:

Spre deosebire de alte creme puternic hidratante, intră foarte bine în piele, deci nu rămâi cu senzația aceea neplăcută de mâini uleioase. Asta pentru mine reprezintă un maaare plus :X și cred că asta contează foarte mult la o cremă de mâini (sau la o cremă hidratantă in general). 

Mirosul este foarte plăcut și persistă iar cantitatea de 100 ml ajunge o lungă perioadă de timp. Prețul foarte ok, 13.99 LEI. Nu mi se pare mult, pentru o cremă bună.

Voi ce creme de mâini folosiți, mai ales acum că se apropie iarna și avem nevoie de un tratament special pentru piele?

2 comments

  1. Iasmy says:

    Eu oricum nu aplic des crema de maini…doar cand imi amintesc. Mi-a placut la inceput dar dupa utilizarea mai indelungata am ajuns la concluzia sa imi usuca mainile si am renuntat la ea. Eu mi-as lua o gramada de creme de maini sau corp doar pentru miros…chiar daca nu as ajunge sa le folosesc pe toate :)) .

  2. LunaNoua says:

    Am beneficiat si eu de un tub acum multa vreme. Miroase fabulos ! In schimb, la ritmul in care ma dau eu cu crema de maini…ajunsesem sa o simt putin lipicioasa si ma dispera. Mai tarziu mi-am dat seama ca trebuie utilizata cand ai mainile uscate tare nu din 30 in 30 de minute cum fac eu.
    In momentul de fata detin o crema de maini Avon Naturals in poseta. Si ea e mai grasuta, asa ca o folosesc atunci cand simt chiar nevoia. Si miroase delicios, e cu floare de lotus si cacao dar miroase floral.

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o