Cele mai trendy verighete pentru bărbați

Mulți bărbați nu poartă inele până la căsătorie și de obicei aleg design-uri cu benzi simple, executate din aur galben cu finisaje lucioase. Însă există și o categorie de bărbați care sunt atrași, ca și femeile, de inelele cu pietre.

La ora actuală, se pare că se înregistrează tot mai multe cereri și pentru verighete cu pietre destinate spre a fi purtate de către bărbați. Firește, încrustarea unor cristale negre aduce un cost suplimentar, dar merită din plin, deoarece inelele de nuntă accesorizate cu pietre au un farmec aparte, putând scoate cu ușurință orice individ din anonimat.

Bijutierii din atelierele ATCOM pot țintui diamante negre pe benzile de nuntă pentru bărbați, la cererea clienților. Un model simplu, de expresie minimalistă, de verighetă sau inel de logodnă  cu câte o piatră poate fi o alegere inspirată pentru cuplurile care nu doresc ceva foarte sofisticat, dar pentru care calitatea execuției și a materialelor reprezintă o prioritate.

verighete

Dacă verighetele cu pietre pot părea prea pretențioase pentru unii, domnii au la îndemână și posibilitatea de a-și personaliza verigheta cu un text preferat, în limita a 15 caractere. Simbolurile grafice, desenele inspirate de tatuaje, data căsătoriei sau doar numele persoanei iubite pot constitui de cele mai multe ori variante inspirate. ATCOM vă oferă servicii de gravură verighete  gratuite. Tot ce trebuie să faceți este să le indicați exact ce doriți să graveze, la interior sau pe partea exterioară, vizibilă.

This entry was posted in General.

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o