Cadouri de Crăciun pentru toată familia

Vă spuneam în articolul de zilele trecute că în weekend am fost la shopping în Centrul Comercial Auchan iar astăzi o să vă povestesc puțin despre magazinele și lucrurile frumoase pe care le-am găsit acolo! :)   Această perioadă a anului este una destul de aglomerată pentru că lumea a început deja să se plimbe prin magazine căutând cadouri pentu Crăciun. Aglomerația nu este tocmai plăcută mai ales atunci când ai cu tine și un copilaș. Cei mici obosesc mai repede decât noi adulții iar răbdarea lor este limitată însă băiețelului meu i-a plăcut foarte mult cu mami la shopping.

S-a bucurat foarte mult pentru că întâlnindu-se cu Moș Crăciun a avut ocazia să îl intrebe dacă a primit scrisoarea noastră. Moșul l-a asigurat că dacă este cuminte în continuare o să primească  toate cadourile de pe listă ?.

De la întâlnirea cu Moș Crăciun am plecat să colindăm câteva magazine cu decorațiuni ?. În Pepco, renul acesta drăguț și sclipicios i-a atras atenția puiului meu.

Tableta este de câteva luni bune pe lista cu dorințe așa că ne-am oprit la Flanco să studiem piața !! :)  Rămâne să vedem dacă moșul o va aduce până la urmă  :D

Dar de o ținută nouă ce spuneți? ? Nu strică nicidată niște haine în plus, nu-i așa? În magazin Takko am găsit cele mai frumoase haine.

Sau niște rujuri din DM pentru mami…tare o să se mai bucure de ele! :) Ia sa vedem cum îi stă cu rozul acesta pe buze ?! ?

Am avut o zi pe cinste! Ne-am simțit foarte bine și ne-am bucurat că am găsit toate cadourile și decorațiunile pe care le căutam. Cel mai mult mi-a plăcut că nu a fost foarte aglomerat, mă bucur că am ales pentru shopping Centrul Comercial Auchan. Este un spațiu foarte bine structurat unde găsești o gamă variată de produse începând de la cosmetice, articole vestimentare și decorațiuni până la cafenele, hypermarket și loc de evenimente special dedicate familiilor cu copii dar nu numai. Din punctul meu de vedere aici este un mic orășel interior unde poți să îți rezolvi toate treburile, să faci cumpărături, să petreci timp cu familia și să te relaxezi.

Dacă vreți să faceți smart shopping aproape de casă și în același timp să petreceți câteva momente frumoase alături de cei dragi, atunci cu siguranță ați găsit locația perfectă!

Vă doresc o zi frumoasă! pe data viitoare! :) :*

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o