C11 Avon Haul

Hello fete dragi! În sfârșit mi-a venit comanda de la Avon așa că avem aici de față un Avon Haul, hihihihii :) ! Am așteptat-o cu multă nerăbdare  pentru că trecuse ceva vreme (câteva luni bune) de când nu mai comandasem nimic de la ei, deci îmi era dor! Îmi trebuia un rimel, dar cum să comanzi numai atât ?! Am mai adăugat câteva lucrușoare pe lângă el, logic nu?! :))

DSC_4737

Mi-a plăcut foarte mult SuperCurlacious Mascara, l-am avut de două ori și l-aș fi vrut și a treia oară însă nu l-am găsit în catalog. Cum vă spuneam, nu am mai comandat de mult și nu știu când a dispărut :( așa că am încercat să găsesc un înlocuitor pentru el…și anume Extra Lasting (mascara persistentă). La prima aplicare nu mi s-a părut că oferă volum și curbare genelor  cum face SuperCurlacious însă îi mai dau o șansă și îi fac review ( să vă informez și pe voi) după ce îmi fac o părere mai clară.

Tot din gama Extra Lasting mi-am comandat de mult și un ruj care chiar rezista binișor pe buze, nuanța Cappuccino.  Pe acesta am avut noroc și l-am găsit, dar în gama Colortrend de această dată, sub denumirea Lasting Smile, Cappuccino.

Să mă uit eu  într-un catalog fără să pun ochii pe vreo ojă?! Neee! De data asta am ales Enchanted Siren din gama Speed Dry.

DSC_4740

Am zis să iau și ceva pentru curățarea tenului întrucât loțiunea tonică din baie e și ea pe terminate. Am ales două…loțiune tonică astringentă cu acid salicilic pentru coșuri și loțiune tonică astringentă cu acid salicilic pentru puncte negre.

Ultimul produs din lista mea, spray-ul pentru uscarea lacului de unghii. Are un miros plăcut și mi se pare că într-adevăr își face treaba. Când nu am timp să stau “cuminte” prea mult după ce îmi fac unghiile,îl aplic și manichiura nu se strică.

Voi ați comandat ceva din campania Avon de luna aceasta? Pe care dintre produsele de mai sus le-ați încercat și ce părere ați avut despre ele?

Vă pup și vă doresc o duminică plăcută, liniștită și plină de dragoste!!! :)

4 comments

  1. LunaNoua says:

    Toate ca toate, lacurile lor de unghii nu-mi plac si ma oftic pentru ca au nuante si texturi foarte simpatice. Unul singur am comadnat de la ei, cu inima stransa, un auriu…si acum am ajuns sa vopsesc borcane cu el pentru DIY. Pe unghiile mele nu sta si pace.
    Mascara este favorita mea :) Nu mai insist aici.
    Am detinut aproape toate nuantele din rujurile persistente Colortrend. Imi plac ca textura si rezistenta, dar nu ca si nuante. Plus ca sunt camputine ca sa ai de unde alege. Cappucino are un subton galben si din pacate ma facea sa arat bolnava, l-am daruit unei prietene careia ii venea bine. Nunatele de rosu dau toate spre rozaliu si nu m-au magulit nici acelea foarte mult. Dupa cateva utilizari au sfarsit tot in trusele cosmetice ale prietenelor. Deci mai astept nuante noi :D
    Ce mi-a mai placut mult de la Avon, uleiul de par…cel verde :) Daca nu l-ai incercat acorda-i o sansa :X

    • Iasmy says:

      Eu sunt multumita de lacurile lor de unghii, imi rezista zile bune chiar si daca spal vase sau umblu cu mainile in apa, 4-5 zile nu am treaba. Insa unele culori, cum este si aceasta, nu sunt suficient de pigmentate…de la 3 straturi in sus incepe sa se observe culoarea pe unghie…ceea ce mi se pare prea mult. Dar am si cateva culori tari, un mov inchis si un visiniu care chiar sunt asa cum trebuie.
      Da, e adevarat gama Colortrend nu are foarte multe nuante de ruj, sunt 4-5 de toate parca, dar si mie imi place faptul ca rezista binisor si imi place textura lor. Cateodata mai pun si eu un ruj roz aprins sub Cappucino sa il faca mai viu, dar cateodata imi place asa cum e el, depinde :)
      Uleiul de par nu l-am incercat dar urmeaza probabil sa testez mai multe produse Avon, tocmai m-am inscris ca reprezentant.

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o