Baloanele săltărețe GoGo Bubbles

Hello, hello! Astăzi vreau să vă povestesc despre experiența noastră cu baloanele săltărețe GoGo Bubbles. Al meu copilaș e mare amator de balonașe de săpun. Pe la șase-șapte luni a făcut cunoștință cu ele pentru că eram eu tare curioasă cum o să le perceapă. La început se uita la ele și cam atât, apoi a început să le zâmbească, să întindă mânuțele după ele, să se mire că se sparg și dispar, iar  înainte de a împlini un anișor a învățat să sufle balonașe. Aceasta a rămas și acum una dintre activitățile lui favorite, adoră să le și prindă fugind după ele prin toată casa.  Săptămâna trecută, într-o seară vedem la televizor reclama- baloane săltărețe super rezistente cu care poți jongla!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Woow, ce-o să se mai bucure David! Nu mi-a prea venit să cred că e chiar așa cum spun ei, însă dacă i-am și văzut pe copilașii din reclamă cum pasează de la unul la celălalt baloanele, le presează și ele încă rezistă, zic hai să nu fiu absurdă, poate așa o fi, în ziua de azi, în secolul în care trăim totul e posibil :)) . Trebuie să îi luăm și lui David! Nu am ieșit la cumpărături în Mall zilele ce au urmat și nu am ajuns deci la Noriel să cumpărăm GoGo Bubbles, însă surpriză! A ajuns Lala (mătușa) și ne-am trezit cu baloanele săltărețe la ușă! :P David era încântat nevoie mare, abia am reusit să deschidem ambalajul, să citim instrucțiunile și să încercăm să facem baloane… dezamăgire totală. În primă fază nici măcar nu ieșeau baloane, se spărgeau înainte de a se forma din cauza excesului de lichid. Am încercat de multe ori să facem, am cautat și tutorial pe Youtube, am zis că poate-s prea deștepte și nu știm noi să le folosim, dar nu, tot nu am reușit să le aruncăm prin casă de la unu’ la altu, hahaaha! :)) Am reușit doar să facem câteva baloane care rezistau două trei secunde din momentul în care se desprindeau de tub și alte câteva care au stat în palmă pe mănușă timp de câteva secunde după care, pooooc!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Acestea sunt instrucțiunile de folosire!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vreau să vă spun că mănușa magică este o simplă mănușă, la fel de bine se poate folosi o mănușă normală de-a copilului sau de-a voastră sau o șosetă trasă pe mână…orice! Concluzia mea este că doar reclama e de capul acestor balonașe! Ahh, nu! Și prețul de 29,90 ron redus de la 39,90 ron. În consecință, am cumpărat clasicele balonașe de săpun cu 1,50 ron și am rezolvat problema, am făcut copilul fericit că are balonașe care nu promit marea cu sarea dar sunt cele mai faine.

Doamneee, cât am putut să scriu despre niște baloane de săpun!!! Voi le-ați încercat, puteți jongla cu ele? Să fie problema doar la noi ?! Vă pupăm și vă dorim o zi frumoasă :* !

6 comments

  1. Ofelia says:

    Se pare ca noi am fost mai norocosi! La noi chiar a functionat…Fetita mea a reusit sa jongleze cu un balon de cel putin 50 de ori….Sincer… acum sunt in cautare de rezerva. Din punctul nostru de vedere nu a fost teapa…. s-a jucat cu baloanele exact ca in reclama. Stie careva daca se gaseste rezerva pt baloane?

  2. Ozlem says:

    O prostie!! Aceeasi dezamagire am avut-o si noi seara trecuta. Se sparg imediat! Eu chiar as vrea sa fac o plangere undeva. E bataie de joc!

    • Iasmy says:

      Buna Ada, multumesc pentru link. Reclama am vazut-o si eu…dar realitatea e alta crede-ma. Le-ai incercat? Erau in termenul de valabilitate dar degeaba. Nici vorba sa le arunci de la unul la altul, rezista cateva secunde si ieri am reusit sa arunc unul in sus si sa-l prind (o singura data) inapoi in palma cu manusa si cam atat.

  3. Aquatime says:

    Nu le-am incercat insa erau pe lista. Ma bucur ca le-am cautat intai pe internet sa vad ce e de capul lor ca dupaia ma trezeam in casa cu baloane mult prea scumpe si cu nimic mai speciale decat, vorba ta, cele la 1.5 lei. ^:)^

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o