5 idei pentru ținuta de Crăciun și Revelion

Bună dragile mele! Astăzi vreau să vă prezint 5 idei pentru ținuta de Crăciun și Revelion. Pentru că sărbătorile se apropie cu pași repezi iar noi femeile, în această perioadă suntem foarte preocupate să găsim decorațiuni pentru casă, rețete culinare deosebite, cadouri pentru cei dragi și nu în ultimul rând ținuta perfectă pentru seara de Crăciun și Revelion m-am gândit că vă vor prinde bine câteva sugestii :) Din punct de vedere cromatic mi-a fost destul de greu să aleg doar 5 variante. Pentru această perioadă, mie personal îmi place foarte mult culoare verde pentru că simbolizează bradul de Crăciun și albul care ne duce cu gândul la zăpadă. Îmi mai place vișiniul (culoarea vinului cu scorțișoară, hii-hii :D ), dar îmi place și negru, gri, auriu, chiar și argintiu…deci da!!! Destul de greu de ales, nu-i așa? Haideți să vedem totuși care au fost cele asupra cărora m-am oprit!

Prima mea alegere este această rochie midi de culoare vișinie. Este din catifea și are aplicații cu paiete în partea din față.

rochie visinie de ocazie cu croi mulat, din catifea si paiete

rochie visinie de ocazie cu croi mulat, din catifea si paiete

Mi se pare că este foarte feminină și are în același timp o notă glam care captează atenția! Dacă vă place această rochie și doriți să fie a voastră, o găsiți AICI. Este disponibilă și pe negru dacă vă place mai mult.

Dacă visați să străluciți “din cap până în picioare” veți alege cea de-a doua rochie care este acoperita în totalitate cu paiete. Croiul ei este mulat pe corp iar materialul este ușor elastic. Se închide cu fermoar la spate, are mâneci trei-sferturi.

rochie de ocazie, aurie din paiete

rochie de ocazie, aurie din paiete

Rochia este la reducere de 34% și se poate achiziționa de AICI. Este disponibilă pe auriu sau negru.

A 3-a variantă propusă de mine este o combinație de negru, argintiu și…paiete (din nou) se pare :) După cum se poate observa, în partea de sus are o inserție de tulle, care pe mine m-a atras. Îmi plac genul acesta de rochii. Rochia este scurtă, deasupra de genunchi  însă franjurii o fac să fie mai lungă.

rochie neagră de ocazie din catifea cu franjuri cu paiete și croi mulat

rochie neagră de ocazie din catifea cu franjuri cu paiete și croi mulat

Această rochie este disponibilă doar pe negru. Dacă vă place o puteți găsi AICI.

Cea de-a 4-a alegere a mea este de data aceasta o rochie cu croi larg, cu țesătură lucioasă metalică și cu volănașe la mânecă. Rochia are mâneci trei-sferturi și tulle la umeri. Dacă nu vă plac rochiile cu croi mulat și vreți să vă simțiți cât mai comod în rochie, atunci această variantă este cea potrivită.

rochie argintie de ocazie cu croi larg din țesătură metalică și volănașe la mânecă

rochie argintie de ocazie cu croi larg din țesătură metalică și volănașe la mânecă

Este perfectă pentru o seară în familie de Crăciun sau pentru un party cu prietenii. Are o textură inedită, realizată din țesătură plisată cu aspect satinat și print argintiu sau auriu. O găsiți AICI.

Ultima dar nu cea din urmă alegere pentru ținuta de Crăciun și Revelion este o salopetă verde închis, din stofă ușor elastică, cu aplicații de dantelă. Simplă și rafinată, această salopetă este pe cât de elegantă, pe atât de seducătoare.

salopetă verde-închis din stofă ușor elastică cu aplicații de dantelă

salopetă verde-închis din stofă ușor elastică cu aplicații de dantelă

Inserția de dantelă cu model floral din zona bustului, se adâncește pană în talie și adaugă o notă irezistibilă acestei ținute. Această salopetă  înlocuiește cu succes rochia la evenimentele din sezonul rece. Această salopetă super draguță se găsește AICI.

Acestea au fost cele 5 idei pentru ținuta de Crăciun și Revelion, sper că v-au plăcut și că vă vor ajuta să găsiți ținuta potrivită pentru voi.

Vă pup! Pe data viitoare ;) !

 

 

Leave a Reply

~X( ~:> o=> o-> o-+ m/ b-( ^:)^ ^#(^ [-X [-O< [-( X_X X( O:) L- I-| B-) @};- @-) >:P >:D< >:/ >:) >-) =P~ =D> =; =:) =)) =(( <:-P <):) ;;) ;)) ;) :| :wink: :twisted: :roll: :oops: :o3 :o) :mrgreen: :idea: :evil: :cry: :coffee: :bz :blushing: :arrow: :ar! :^o :X :P :D/ :D :@) :?: :? :> :-| :-x :-w :-t :-ss :-q :-o :-j :-h :-c :-bd :-S :-P :-O :-L :-D :-B :-@ :-?? :-? :-< :-/ :-)) :-) :-( :-& :-$ :- :* :)] :)>- :)) :) :(|) :(( :( :!: :!! 8-} 8-| 8-X 8-O 8-> 8) 3:-O /:) **== (~~) (:| (*) (%) %-( %%- $-) #:-S #-o